aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΘρυλικοί ποδοσφαιριστές έπαιξαν μπάλα για καλό σκοπό (pics & vid)

Θρυλικοί ποδοσφαιριστές έπαιξαν μπάλα για καλό σκοπό (pics & vid)

Την εποχή που βρίσκονταν στην ενεργό δράση κέρδιζαν απλόχερα το χειροκρότημα της εξέδρας για τις ποδοσφαιρικές τους αρετές, τις οποίες ξεδίπλωναν απλόχερα στο γήπεδο.

Σήμερα αξίζουν το χειροκρότημά μας, για έναν ακόμα, σημαντικότερο λόγο: την ανθρωπιά τους. Θρυλικοί παίκτες που έγραψαν με χρυσά γράμματα το όνομά του στα βιβλία της ιστορίας του κυπριακού ποδοσφαίρου, φόρεσαν ξανά τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια, μοιράζοντας μερικές στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς, σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Πρώην ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εθελοντικού-Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Γκολ στη Ζωή» και βρέθηκαν πρόσφατα στις εγκαταστάσεις του Nuevo Campo στη Λευκωσία. Εκεί θυμήθηκαν τα παλιά και έπαιξαν μπάλα μαζί με παιδιά που βρίσκονται υπό την φροντίδα των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Συγκεκριμένα αγωνίστηκαν οι Μάριος Αγαθοκλέους, Δημήτρης Δασκαλάκης, Μάριος Ηλία, Σίμος Κρασσάς, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Κώστας Μαλέκκος, Σπύρος Νεοφυτίδης, Αλέξης Πίττας και Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.

Ο Εθελοντικός-Φιλανθρωπικός Οργανισμός των Ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή» ιδρύθηκε το 2017 με σκοπό να αναδείξει την ανθρώπινη πλευρά του ποδοσφαίρου. Θερμές ευχαριστίες στη διεύθυνση των αθλητικών εγκαταστάσεων Nuevo Campo για την ευγενή παραχώρηση του χώρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ