aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Θωρείς τους μες το γήπεδο τζαι αθυμάσαι τα βάσανα σου»

«Θωρείς τους μες το γήπεδο τζαι αθυμάσαι τα βάσανα σου»

Είσαι «πνιγμένος» στο γραφείο. «Τρέχεις» να καλύψεις ένα σωρό γεγονότα, κρατάς το κεφάλι σου λόγω ενός ελαφρούς πονοκέφαλου που δημιουργήθηκε από την πίεση του χρόνου και ξαφνικά έρχεται ένα μήνυμα στο Facebook, σε… διπλώνει απ’ τα γέλια και σου φτιάχνει η μέρα.

Συχνός «θαμώνας» του  Goal.com.cy με αφορμή τα τραγικά λάθη του Κώστα Ψευδιώτη στον πρόσφατο επαναληπτικό ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ, σχολιάζει με αρκετά χιουμοριστικό τρόπο τη συμπεριφορά κάποιων διαιτητών στο γήπεδο με ατάκα την οποία μας έστειλε μέσω μηνύματος στη σελίδα του σάιτ μας στο Facebook.

«Πάω στο γήπεδο να χαλαρώσω λίο. Να ξεχάσω λίο τα προβλήματα και τα χρέη μου και μόνο που τους θωρώ τούτους τους διαιτητές πως ενεργούν στο γήπεδο, θυμούμαι τα βάσανα μου», ήταν το μήνυμά του.

Και πέραν του Ψευδιώτη, ο αναγνώστης μας, μάς ανέφερε και κάποια άλλα παραδείγματα διαιτητών για τους οποίους -όπως πιστεύει- ισχύει επίσης η πιο πάνω άποψή του. Ποιοι είναι αυτοί; Γιάννης Αναστασίου, Αβραάμ Τσούκκας, Χαράλαμπος Σκαπούλης, Νικόλας Αθανασίου και παλαιότερα οι Χρίστος Ηλία, Αντώνης Χριστοδούλου και Σάββας Ζαφείρης (μετά από τον υποβιβασμό του στη Β’ Κατηγορία επέστρεψε αλλά δεν ορίζεται ως πρώτος).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ