aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΘλίψη: «Έφυγε» ο Γιώργος Μικελλίδης (ανακοινώσεις)

Θλίψη: «Έφυγε» ο Γιώργος Μικελλίδης (ανακοινώσεις)

Με ανακοίνωση της η ΑΕΛ εκφράζει την απέραντη θλίψη της για τον  χαμό του νεαρού Γιώργου Μικελλίδη.

Αναλυτικά: «Ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους, το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά και όλα τα τμήματα του Σωματείου ΑΕΛ εκφράζουν την απέραντη θλίψη τους για το χαμό του νεαρού Γιώργου Μικελλίδη. Ο Γιώργος μας, ένα αγόρι που μεγάλωσε μέσα στη οικογένεια της ΑΕΛ, ήταν ένα παιδί με ήθος, αρχές και πάνω απ’ όλα είχε πάθος για την ομάδα του. Κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό Παράδεισο Γιώργο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Απόλλων: «Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού ποδοσφαιριστή της συμπολίτιδας ομάδας της ΑΕΛ, Γιώργου Μικελλίδη, ο οποίος έφυγε αδόκητα από τη ζωή».

ΑΠΟΕΛ: «Καλό Παράδεισο Γιώργο Μικελλίδη…».

Ομόνοια: «Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο. RIP».

ΑΕΚ: «Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την απέραντη θλίψη της και τα θερμά της συλληπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του νεαρού ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Γιώργου Μικελλίδη, για τον αδόκητο θάνατο του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ανόρθωση: «Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει την βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του νεαρού ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Γιώργου Μικελλίδη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Νέα Σαλαμίνα: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου και όλο το οικοδόμημα του σωματείου μας εκφράζει τα βαθύτατα του συλλυπητηρία στην οικογένεια του Γιώργου Μικελλίδη για τον αδόκητο χαμό του. Οι λέξεις είναι πολύ μικρές για να εκφράσουν τον πόνο και τη θλίψη αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ολυμπιακός: «Το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Λευκωσίας εκφράζει τα ειλικρινή συλληπητήριά του στην οικογένεια της ΑΕΛ Λεμεσού, για τον χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή Γιώργου Μικελλίδη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει».

ΚΟΑ: «Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον πρόωρο κι άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή των Ακαδημιών της ΑΕΛ, Γιώργου Μικελλίδη. Μεταφέρουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού ποδοσφαιριστή για την ασήκωτη απώλεια».

Ορφέας Λευκωσίας: «Το σωματείο μας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Γιώργου Μικελλίδη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ