aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΘέλουν τον Κρίστιανσεν, μισό εκατομμύριο δίνουν;

Θέλουν τον Κρίστιανσεν, μισό εκατομμύριο δίνουν;

Με δεδομένες τις δυσκολίες πρόσληψης του προπονητή Σάββα Παντελίδη (προπονητής του Αστέρα Τρίπολης) ο Άρης Θεσσαλονίκης αναζητεί στη ξένη αγορά τον διάδοχο του Πάκο Ερέρα. Σύσσωμα τα Μέσα Ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των κιτρινόμαυρων προς το πρόσωπο του Τόμας Κρίστιανσεν.

Μάλιστα, ελλαδίτες δημοσιογράφοι επικοινώνησαν το απόγευμα της Τετάρτης (7/11) με την ιστοσελίδα μας Goal.com.cy για να μάθουν περισσότερα στοιχεία που αφορούν τον Δανό προπονητή. Μας λέχθηκε ότι όντως προτάθηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, εντούτοις έχει αρκετά ψηλό κασέ.

Θυμίζουμε πως ο Κρίστιανσεν είχε ετήσιες απολαβές 240 χιλιάδες ευρώ στην Κύπρο, αλλά η αμοιβή του εκτινάχθηκε κοντά στο μισό εκατομμύριο στη Λιντς. Από τον Φεβρουάριο παραμένει άνεργος και παρά το γεγονός ότι «έπαιξε» το σενάριο επιστροφής του σε άλλες κυπριακές ομάδες οι απαιτήσεις του στάθηκαν αποτρεπτικός παράγοντας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ