aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Θέλει να φέρει πακέτο τους Σαβιέρ και Μουνάφο στην Κύπρο»

«Θέλει να φέρει πακέτο τους Σαβιέρ και Μουνάφο στην Κύπρο»

Στο στόχαστρο του Τσάβι Ρόκα είναι οι Αντόνιο Σαβιέρ του Παναθηναϊκού και Χουάν Μουνάφο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας «Sportday».

Ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι εκτός δράσης από τον αγώνα του πρώτου γύρου με τον Ολυμπιακό. Αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και ακολούθως αν και αποθεραπεύτηκε δεν πήρε χρόνο συμμετοχής με τον πρώην Τεχνικό Διευθυντή του Παναθηναϊκού να ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό της ΑΕΚ.

Όσον αφορά τον Μουνάφο, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sdna.gr

Κυπριακές σειρήνες για τον Πορτογάλο εξτρέμ του Παναθηναϊκού.

Ο Αντόνιο Σαβιέρ βρίσκεται εκτός δράσης από το ματς του α’ γύρου με τον Ολυμπιακό, όταν είχε τραυματιστεί σοβαρά και δεν έπαιξε ποτέ έκτοτε, παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ ήταν επιλογή του Τσάβι Ρόκα το περασμένο καλοκαίρι και τώρα ο τέως τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού που βρίσκεται στην ΑΕΚ Λάρνακας, έκανε εκ νέου κρούση στον Σαβιέρ σύμφωνα με τη «Sportday», με το θέμα να ξεκαθαρίζει το επόμενο διάστημα. Σημειώνεται ότι ο 28χρονος ακραίος έχει συμβόλαιο ως το 2022 με τους «πράσινους».

Ακόμη ο Ρόκα εμφανίζεται να έχει βάλει στο στόχαστρό του και τον 33χρονο Αργεντινό μέσο του Αστέρα Τρίπολης, Χουάν Μουνάφο, που μένει ελεύθερος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ