aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Θα μας δυσκολέψουν οι καιρικές συνθήκες»

«Θα μας δυσκολέψουν οι καιρικές συνθήκες»

Αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο Ντμίτρι Αλένιτσεφ. Ο τεχνικός της Σπαρτάκ Μόσχας είπε ότι η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, φτάνει να αποδώσει σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητές της.

Ο Αλένιτσεφ έχει παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις με την Κλίφτονβιλ και κράτησε αρκετές σημειώσεις, αποκρυπτογραφώντας τα δυνατά και αδύνατα σημεία της ομάδας της Λάρνακας.

Ο μεγαλύτερός του φόβος, όμως, είναι η ζέστη που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του. «Αυτό που θα μας δυσκολέψει είναι οι καιρικές συνθήκες», σχολίασε αρχικά και ακολούθως αναφέρθηκε στους πολλούς Ισπανούς που υπάρχουν στο ρόστερ της δευτεραθλήτριας:

«Η ΑΕΚ είναι περισσότερο ισπανική ομάδα παρά κυπριακή. Υπάρχουν πολλοί Ισπανοί ποδοσφαιριστές, αλλά είναι μεγάλοι ηλικιακά παίκτες».

Τέλος, δεν έκρυψε τη σιγουριά του ότι αν η Σπαρτάκ αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές της, η ΑΕΚ πολύ δύσκολα θα προκριθεί: «Αν οι ποδοσφαιριστές μου αποδώσουν στο μέγιστο τότε οι αντίπαλοι έχουν πολύ λίγες πιθανότητες πρόκρισης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ