aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΘα... κυνηγήσει τις πιθανότητές της

Θα… κυνηγήσει τις πιθανότητές της

Σε ρυθμούς επαναληπτικού με τη Σλόβαν Λίμπερετς για τη φάση των play-off του Europa League και με στόχο την ανατροπή του 1-0 του πρώτου αγώνα η ΑΕΚ.

Η αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας στη μέχρι τώρα διαδρομή της διοργάνωσης της επιτρέπει να ελπίζει για ανατροπή των δεδομένων και μέσα στη Τσεχία.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει του επαναληπτικού ολοκληρώθηκε χθες στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα.

«Είναι δύσκολο το παιχνίδι. Η Σλόβαν έχει το προβάδισμα. Έχουμε πιθανότητες, θα τις κυνηγήσουμε. Θα τα δώσουμε όλα και νιώθουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» ανέφερε μεταξύ άλλων στη Συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ΑΕΚ.

Ο σημερινός επαναληπτικός θα διεξαχθεί στο Stadion u Nisy, χωρητικότητας 9.700 θέσεων και θα αρχίσει στις 20:00.

Για την ΑΕΚ θα είναι ο όγδοος φετινός αγώνας καθώς σε προηγούμενες φάσεις απέκλεισε τη Φολγκόρε, την Κλίφτονβιλ και την Σπάρτακ Μόσχας.

Η Σλόβαν Λίμπερετς στο Πρωτάθλημα της χώρας της μετά από τέσσερις αγωνιστικές μετρά δύο ισοπαλίες και δύο ήττες με συντελεστή τερμάτων 2-6.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Κροάτης Ivan Bebek (διεθνής από το 2003) με βοηθούς τους Tomislav Petrović και Miro Grgic. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Mario Zebec.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ