aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΘα εξαντλήσει τα περιθώρια για τον Καταλά

Θα εξαντλήσει τα περιθώρια για τον Καταλά

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Παρά το γεγονός ότι δεν είναι 100% έτοιμος ο Νταβίντ Καταλά, έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή της ΑΕΚ για την Τσεχία. Έτσι στις 9:00 το πρωί θα είναι κανονικά στο αεροπλάνο με -αρχικό- προορισμό την Πράγα.

Αναμένεται να ξεκαθαρίσει ίσως και την τελευταία στιγμή αν θα είναι σε θέση να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα της Λάρνακας, στην προσπάθεια που θα καταβάλει για να ανατρέψει το 0-1 από τη Λίμπερετς και να περάσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ είναι δεδομένο ότι θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια, μιας και θεωρεί την παρουσία του Καταλά στο αρχικό σχήμα κομβικής σημασίας για την καλύτερη λειτουργία της άμυνας.

Η αποστολή της ΑΕΚ αναχωρεί με ναυλωμένη πτήση. Μαζί με την ομάδα θα βρίσκονται και αρκετοί οπαδοί, οι οποίοι θα τη στηρίξουν ηθικά στον επαναληπτικό με τη Σλόβαν Λίμπερετς. Στην αποστολή είναι σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΚ, με επικεφαλής τον πρόεδρο Άντρο Καραπατάκη.

Οι 24 ποδοσφαιριστές που έχουν επιλεγεί από την τεχνική ηγεσία είναι οι ακόλουθοι: Νταβίντ Καταλά, Χουάν Τομάς, Βλάντιμιρ Μπόλιεβιτς, Χόρχε Λαρένα, Αντρέ Άλβες, Βανσάν Λαμπάν, Τέτε, Άντερ Μουρίγιο, Ντάνιελ Μοϊσόφ, Ιβάν Τρισκόφσκι, Νικόλας Εγγλέζου, Ηλίας Χαραλάμπους, Κωνσταντίνος Μιντίκκης, Χουάν Ορτίθ, Ρούβεν Μίνιο, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Σαϊθάρ Σορόα, Γιάννης Μιχαήλ, Ακοράν Μπαρέρα, Χουάν Τρουγιόλς, Θωμάς Ιωάννου, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Αντώνης Γιωργαλλίδης και Χαβιέρ Γκαρίδο.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να βοηθήσουν, όπως ο τραυματίας Ιωάννου και ο τιμωρημένος Ορτίθ, αλλά και οι Γιωργαλλίδης – Γκαρίδο οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Σήμερα στις 19:30, ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου και μισή ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν από την αυριανή αναμέτρηση. Στην τελευταία προπόνηση ουσιαστικά θα κριθεί και η συμμετοχή του Καταλά, μιας και χθες μπορεί να μπήκε για λίγο στο πρόγραμμα της ομάδας, όμως η προπόνηση ήταν πολύ χαλαρή. Άρα κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά αν ο έμπειρος Ισπανός αμυντικός θα προλάβει τον επαναληπτικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ