ΑΕΚ: Τέλος ο συναγερμός για τον Σπόλιαριτς

Η ΑΕΚ θα παραχωρήσει ένα μικρό ποσό στον Απόλλωνα και θα τον κρατήσει στις τάξεις της...

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η διοίκηση της ΑΕΚ τα βρήκε με την αντίστοιχη του Απόλλωνα για το ζήτημα που προέκυψε με τον Ματίγια Σπόλιαριτς. Οι κιτρινοπράσινοι θα καταβάλουν ένα μικρό μέρος του ποσού (70.000 ευρώ) που θα παραχωρούσαν στους κυανόλευκους, σε περίπτωση που ο Κύπριος διεθνής συμπλήρωνε τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών στην προηγούμενη σεζόν. Έτσι, ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στις τάξεις τους και το θέμα θεωρείται λήξαν.

Πάντως, στη συζήτηση η διοίκηση του Απόλλωνα ρώτησε για το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του ΑΕΚ Αρένα στο επερχόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Κάτι όμως που φαντάζει δύσκολο, καθώς έως την τρίτη εβδομάδα του Αυγούστου μάλλον δεν προλαβαίνουν να ολοκληρωθούν τα έργα στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, οι Λαρνακείς μετρούν αντίστροφα για να μπουν τη σεζόν 2020-21. Η πρώτη συγκέντρωση είναι ορισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη με την έναρξη των εργομετρικών εξετάσεων, ενώ την άλλη Δευτέρα (6/7) θα αρχίσουν οι προπονήσεις.

Από την πλευρά του, ο Αρνάλ Κόντε συνεχίζει το σαφάρι, με στόχο την εξεύρεση των κατάλληλων ποδοσφαιριστών, ενώ αναμένονται και τα νέα για τις ανανεώσεις-επεκτάσεις-διακοπές συμβολαίων (Κάρλες Πλάνας, Ρομάν Γκολομπάρτ, Έκτορ Χέφελ) και για πιθανούς δανεισμούς (Ραούλ Ρουίθ, Ιγνάσιο Κάσες).

ΜΕΣΩΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΛΑΝΙΔΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ