aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τελική ευθεία

ΑΕΚ και Απόλλωνας μπαίνουν την τελική ευθεία της προετοιμασίας τους ενόψει των αγώνων που θα δώσουν την Πέμπτη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του του Europa League.

Η ΑΕΚ Λάρνακας θα αντιμετωπίσει στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος την Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00 και θα διαιτητεύσει ο Ισπανός Alejandro Jose Hernandez Hernandez (διεθνής από το 2014) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Teodoro Sobrino Magán και José Enrique Naranjo Pérez.

Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 4 Αυγούστου στη Μόσχα.

Για να φτάσει στον 3ο προκριματικό γύρο η ΑΕΚ απέκλεισε διαδοχικά την Φολγκόρε με 3-0 και 3-1 και την Κλίφτονβιλ με 3-2 και 2-0.

Από στατιστικής πλευράς στη μέχρι τώρα διαδρομή του Europa League η ΑΕΚ σημείωσε έντεκα συνολικά τέρματα.

Η Σπαρτάκ Μόσχας θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα Ρωσίας στις 31 Ιουλίου με αντίπαλο τη νεοφώτιστη Αρσεναλ Τούλα.

Στην Ελβετία
Με αντίπαλο την Γκρασχόπερς θα αρχίσει τις υποχρεώσεις του ο Απόλλωνας στη διοργάνωση του Europa League.

Ο αγώνας της ερχόμενης Πέμπτης εντάσσεται στο πλαίσιο της 3ης προκριματικής φάσης και οι Ελβετοί για να φτάσουν εδώ απέκλεισαν την Ρεϊκιάβικ Ισλανδίας με 2-1 και 3-3.

Θα διεξαχθεί στο Arena St. Gallen, χωρητικότητας 17152 θέσεων και θα αρχίσει στις 20:45.

Θα διαιτητεύσει ο Λεττονός Andris Treimanis (διεθνής από το 2011) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Haralds Gudermanis και Aleksejs Spasjonnikovs.

Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στην Κύπρο την Πέμπτη 4 Αυγούστου.

Η Γκρασχόπερς άρχισε τις υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα Ελβετίας χθες με εντός έδρας νίκη (2-0) επί της Λωζάνης από τέρματα που πέτυχε ο Caio (24’, 64’).

Πριν από τον επαναληπτικό θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λουκέρνη και συγκεκριμένα στις 31 Ιουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ