aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΤελικά, Νίκο μου, ήταν στημένο ή όχι;

Τελικά, Νίκο μου, ήταν στημένο ή όχι;

Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουν ότι όσο ασχολούνται με το σκάνδαλο «Κύπρος – Βουλγαρία» μένουν ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι; Ο λόγος για τους εμπλεκόμενους και τους συμμετέχοντες στην αναμέτρηση του 1996, όταν η Εθνική μας ηττήθηκε με 1-3 με σαφέστατες ενδείξεις ότι το ματς ήταν στημένο με τη συμμετοχή Κύπριων διεθνών.

Τις προάλλες ήταν ο τότε ομοσπονδιακός προπονητής, Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος ανακάλυψε μετά από 20 χρόνια ότι το ματς ήταν σικέ κι ότι ο ίδιος δεν έφταιξε σε τίποτα. Προχθές τον ακολούθησε ο Νίκος Παναγιώτου στην εκπομπή «Όλα Μάλε». Τι είπε ο φίλος μου ο Νίκος;

Ότι «όπου υπάρχει φωτιά, υπάρχει και καπνός» κι ότι «κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ένιωσα πως πήγαινε κάτι στραβά, συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό που έδωσε ο κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης πως το παιχνίδι ήταν σικέ»!

Το εκπληκτικό είναι ότι πριν δύο εβδομάδες, εμφανίστηκαν δηλώσεις του Νίκου Παναγιώτου (στην ιστοσελίδα «κερκίδα») με τις οποίες κατηγορούσε τον Ανδρέα Μιχαηλίδη ότι «προσπαθεί να στιγματίσει κάποια άτομα»!

«Εγώ δεν διέκρινα κάτι, προκαλώ τον οποιονδήποτε να κάτσει να δει το βίντεο. Είναι λυπηρό, ο κύριος Μιχαηλίδης προσπάθησε να εντυπωσιάσει. Είχε υποχρέωση, αν είχε στοιχεία, να ξεσκεπάσει οποιονδήποτε σαν ομοσπονδιακός προπονητής που ήταν», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο πρώην αρχηγός της Εθνικής μας.

Νίκο μου, καλέ μου φίλε, έχουμε μπερδευτεί άγρια. Τελικά ήταν στημένο ή όχι; Μεγαλύτερη σημασία, βέβαια, έχει τι είπατε προ εικοσαετίας -κι εσύ και ο Ανδρέας Μιχαηλίδης- στους ερευνητές.

Ι.Κ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ