aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤελικά ήταν πάρα πολύ απλό!

Τελικά ήταν πάρα πολύ απλό!

Τα τελευταία χρόνια ακούγαμε παράγοντες των συλλόγων μας να παραπονιούνται για το «Πέμπτη Ευρώπη – Κυριακή πρωτάθλημα», όταν ακολουθούσαν υποχρεώσεις Εθνικών ομάδων. Ωστόσο, μόνο η ΑΕΚ ανακάλυψε το «παράθυρο».

Ότι δεν είχε φροντίσει δηλαδή η ΚΟΠ να υπάρχει σχετική πρόνοια στην προκήρυξη του πρωταθλήματος. Έτσι το Εφετείο καταπιάστηκε από τον κανονισμό, σύμφωνα με τον οποίον «σε περίπτωση που ο ευρωπαϊκός αγώνας θα διεξαχθεί Πέμπτη, ο αγώνας του πρωταθλήματος που έπεται θα διεξάγεται Δευτέρα».

Πώς και δεν το σκέφτηκε κανείς άλλος παρά μόνο η νομική ομάδα της ΑΕΚ, που κέρδισε τη μετάθεση του παιχνιδιού με τον Άρη για την ερχόμενη Δευτέρα και όχι την Κυριακή, είναι άξιον απορίας. Αφού ήταν τόσο απλό!

Τώρα, αναφορικά με τη δημιουργία νομικού προηγούμενου ενόψει των επόμενων ανάλογων περιπτώσεων; Για την τρέχουσα σεζόν δεν θα τεθεί θέμα ξανά. Όσο για τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους; Προφανώς η ΚΟΠ θα πράξει ό,τι δεν προνόησε έως τώρα. Για να ξεμπερδέψει, θα προσθέσει στην προκήρυξη τον σχετικό κανονισμό που θα λέει πως «Δευτέρα δεν υπάρχουν παιχνίδια όταν αρχίζει εβδομάδα Εθνικών ομάδων». Αυτό τουλάχιστον λέει η (δική μου) λογική…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ