aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤελευταία μέρα μετεγγραφών με άνεργους, θα «σκάσουν» ανακοινώσεις;

Τελευταία μέρα μετεγγραφών με άνεργους, θα «σκάσουν» ανακοινώσεις;

Εκπνέει τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (19/9) το «παράθυρο» για μετεγγραφές άνεργων ποδοσφαιριστών για τις κυπριακές ομάδες. Διανύουμε τις τελευταίες ώρες της μετεγγραφικής περιόδου και μένει να διαφανεί κατά πόσο θα «σκάσουν» ανακοινώσεις παικτών στο… παρά πέντε.

Οι πιθανότητες να προκύψουν νέα στην Ομόνοια είναι περισσότερες, αφού οι πράσινοι έχουν δύο θέσεις κενές για τον Κατάλογο Α, ενώ με την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ «κλείδωσαν» έσοδα 8.000.000 ευρώ και συμμετοχή στην Ευρώπη μέχρι τα Χριστούγεννα.

Άνεργος ποδοσφαιριστής θεωρείται αυτός που δεν είχε συμβατικές υποχρεώσεις με ομάδα πριν τα μεσάνυχτα της 15ης Σεπτεμβρίου.

«Παράθυρο» και για δανεικούς μόνο από κυπριακή ομάδα

Ανοικτό παραμένει επίσης το παράθυρο για δανεισμό ποδοσφαιριστών από μία κυπριακή ομάδα σε άλλη για τον Κατάλογο Α μέχρι την Παρασκευή (25/9) και για τον Κατάλογο Β μέχρι τα μεσάνυχτα της 30ης Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον, ανοικτό θα παραμένει μέχρι και τις 5 Οκτωβρίου το ενδεχόμενο πώλησης ποδοσφαιριστή από κυπριακό σύλλογο σε ομάδα του εξωτερικού, αφού όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία που έβαλε ως deadline η ΟΥΕΦΑ τόσο περισσότερο οι ομάδες (του εξωτερικού) θα τρέχουν για μετεγγραφές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ