aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤαξιδιωτικά πακέτα για Ρωσία

Ταξιδιωτικά πακέτα για Ρωσία

Ταξιδιωτικά πακέτα έχουν ετοιμαστεί από την ΑΕΚ, σε συνεργασία με το Top Kinisis Travel, για τον αγώνα της ομάδας με την Σπαρτάκ στη Μόσχα.

Η ανακοίνωση των «κιτρινοπράσινων»:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει ότι σε συνεργασία με τον ταξιδιωτικό μας συνεργάτη Top Kinisis Travel έχουν ετοιμαστεί διάφορα ταξιδιωτικά πακέτα  για την Ρωσία, ενόψει του επαναληπτικού ευρωπαϊκού αγώνα με αντίπαλο την Spartak Moscow.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο: 24818333 (ώρες γραφείου).

Σημειώνεται πως για το ταξίδι στη Ρωσία απαιτείται διαβατήριο που να έχει ισχύ για περισσότερους από έξι μήνες, όπως και βίζα. Η πρεσβεία της Ρωσίας στην Κύπρο χρειάζεται εφτά μέρες για να εκδόσει την βίζα και επομένως, όλες οι ενέργειες θα πρέπει να γίνουν, σε συνεννόηση με το Top Kinisis Travel, όσο πιο άμεσα γίνεται.

Την επόμενη βδομάδα θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες για την παρουσία στην Ρωσία και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα Spartak Moscow-ΑΕΚ Λάρνακας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ