aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ«Ταξίδι στ’ αστέρια»

«Ταξίδι στ’ αστέρια»

Ο Χρήστος  Σωτηρακόπουλος θα βρίσκεται στην Κύπρο σήμερα και αύριο για να παρουσιάσει στα Public, το βιβλίο του «Ταξίδι στ’ αστέρια» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Τόπος.

Ο αγαπημένος αθλητικογράφος θα είναι στα Public Λεμεσού (My Mall) αύριο στις 18:00 και στα Public Λευκωσίας (The Mall of Cyprus) μεθαύριο στις 12:00 για να παρουσιάσει το βιβλίο του, να υπογράψει αντίτυπα και να συζητήσει με το κοινό την ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχοντας βρεθεί σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, με οδηγό την εμπειρία των 500 και πλέον ματς που έχει καλύψει στην σπουδαιότερη διασυλλογική διοργάνωση, διηγείται πώς ξεκίνησε και γιγάντωσε το Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης αλλά και πώς μετατράπηκε σε Τσάμπιονς Λιγκ!

Ομάδες θρύλοι, παίκτες που ξεχώρισαν, μεγάλες αλλά και άγνωστες στιγμές από όλες τις σεζόν, λεπτομερής παρουσία των κυπριακών και των ελληνικών ομάδων, περνούν σαν φιλμ μπροστά από τα μάτια μας και διανθίζονται από πολλές προσωπικές μαρτυρίες, σε ένα μοναδικό ταξίδι στ’ αστέρια…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ