aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤα «τσούγκρισαν» λόγω Παπουλή, επικοινωνία Κίρζη - Παπασταύρου

Τα «τσούγκρισαν» λόγω Παπουλή, επικοινωνία Κίρζη – Παπασταύρου

Ενοχλημένος με τον ενδιαφέρον της Ομόνοιας γι’ απόκτηση του Φώτη Παπουλή είναι ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης. Αιτία αυτού η αθέτηση της «συμφωνίας κυρίων» των κορυφαίων έξι ομάδων του ποδοσφαίρου μας που είχαν συνάψει οι πρόεδροί τους (Ομόνοια, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, ΑΕΚ, ΑΕΛ).

Γύρω στα μέσα Απριλίου, κι ενώ η επικοινωνία γινόταν με τηλεδιασκέψεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι πρόεδροι των συλλόγων που προπορεύονται στη βαθμολογία του πρωταθλήματος και ταυτόχρονα έχουν και τον μεγαλύτερο όγκο οπαδών, προχώρησαν σε μία συμφωνία, η οποία περιλάμβανε τρεις βασικές πρόνοιες.

Διαβάστε εδώ σχετικό δημοσίευμα του Goal.com.cy στις 27 Μαΐου: Οι τρεις πρόνοιες της «συμφωνίας του Big 6», η μία παραβιάστηκε!

Μία εξ αυτών αφορούσε στις σχέσεις των συλλόγων για τις ανανεώσεις συμβολαίων και τις μετεγγραφές. Εν ολίγοις, θα καταβαλλόταν προσπάθεια να μην υπάρξει πλειστηριασμός ανάμεσα στις ομάδες όταν αποκτούσαν ή έδιωχναν ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, είχε συμφωνηθεί ότι δεν θα ενοχλούσε η μία ομάδα της άλλη, για ποδοσφαιριστές με τους οποίους ήταν σε διαπραγμάτευση για ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ το ίδιο θα ίσχυε σε περίπτωση που κάποια ομάδα θα εκδήλωνε ενδιαφέρον για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή. Θα ίσχυε δηλαδή η σειρά προτεραιότητας ενδιαφέροντος…

Διαβάστε επίσης: Τι απαντάει ο Παπουλής σε όσους τον ρωτάνε…

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου σε επικοινωνία που είχε την Τρίτη με τον πρόεδρο του Απόλλωνα, Νίκο Κίρζη, του μετέφερε την πρόθεση της Ομόνοιας να αρχίσει επαφές με τον Φώτη Παπουλή. Οι γαλάζιοι παρουσιάζονται ενοχλημένοι, καθώς θεωρούν ότι οι πράσινοι αθέτησαν τη συμφωνία.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια και Παπουλής δίνουν τα χέρια!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ