aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤα παζάρια με τον Αλεξάνδρου και τα γερά χαρτιά

Τα παζάρια με τον Αλεξάνδρου και τα γερά χαρτιά

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy από τα ενδότερα της ΑΕΚ, δεν υπάρχει πρόθεση για να γίνει υπέρβαση προκειμένου να αποκτηθεί ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου.

Οι κιτρινοπράσινοι πρότειναν στον Κύπριο διεθνή ένα ποσό που αγγίζει την προσφορά που του έκανε ο ΑΠΟΕΛ για να τον κρατήσει συν τα μπόνους, με τη διαφορά ότι του πρότεινε διετές συμβόλαιο και όχι μονοετή.

Δεδομένη είναι η πρόθεση για να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους, όπως και το γεγονός ότι δεν συντρέχει λόγος να μπουν σε παζάρια, από τη στιγμή που η θέση είναι καλυμμένη με τους Ηλία Χαραλάμπους και Θωμά Ιωάννου.

Για την ώρα, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Τσάβι Ρόκα, έθεσε τον πήχη ψηλά για την απόκτηση μέσου και επιθετικού. Σε αυτές τις θέσεις θα ποντάρει για να δώσει στον νέο προπονητή δύο γερά χαρτιά ενόψει της νέας σεζόν.

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας πάντως, αναφέρουν πως ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής δεν βρίσκεται στο στάδιο της αναζήτησης των στόχων. Τους έχει εντοπίσει, τους έχει προσεγγίσει και περιμένει απαντήσεις.

Αναφορικά με τον Αντρέ Σκέμπρι, ασφαλώς δεν είναι ο μόνος επιθετικός που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του καθ’ ύλην αρμόδιου για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό των Λαρνακέων.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ