aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤα φιλικά ΔΕΝ είναι πάντα για τους προπονητές

Τα φιλικά ΔΕΝ είναι πάντα για τους προπονητές

Κάποιοι επιτήδειοι, και στη συγκεκριμένη περίπτωση μερικοί ποδοσφαιρικοί παράγοντες (εν ενεργεία και μη), καθώς και ατζέντηδες που χειραγωγούν φιλικούς αγώνες για να βγάλουν λεφτά με το τσουβάλι με την ανοχή της Αστυνομίας και της Πολιτείας, περιμένουν πως και πως (και) τις καλοκαιρινές προετοιμασίες.

Διότι ΚΑΙ στα φιλικά παίζονται και κερδίζονται λεφτά με το τσουβάλι. Άλλωστε υπάρχουν αποδείξεις από προηγούμενα χρόνια και ΜΑΛΙΣΤΑ από την FederBet (μη κερδοσκοπική εταιρία που ασχολείται με την καταπολέμηση του παράνομου στοιχηματισμού).

Φαίνεται πως μεγάλος αριθμός φιλικών αγώνων του καλοκαιριού και όχι μόνο, δεν είναι πάντα για τους προπονητές. Ούτε για να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των ομάδων και των παικτών. Μεγάλος αριθμός φιλικών αγώνων διεξάγεται για να βγάλουν οι επιτήδειοι χρήματα με τη σέσουλα…

Διότι συνεχώς κάποιοι που νομίζουν πως μπορούν να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου λένε πως τα φιλικά είναι μόνο για τους προπονητές. Πιπίλα… Για να έχουν κάτι να γεμίσουν το χρόνο της προβολής τους στα ΜΜΕ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ