aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤα εισιτήρια με τη Δόξα (ανακοίνωση)

Τα εισιτήρια με τη Δόξα (ανακοίνωση)

Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον εξ’ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Δόξα στο ΓΣΖ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (14/09, 19:00).

Αναλυτικά: «Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει αύριο (13/09) το πρωί από την μπουτίκ του Σωματείου. Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα (17:30) πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ και του μαθητικού εισιτήριου στα 10 ευρώ. Παιδιά κάτω των 12 ετών που συνοδεύονται από τους γονείς τους δικαιούνται δωρεάν είσοδο. Ισχύουν κανονικά ΟΛΑ τα εισιτήρια διαρκείας του “ΑΕΚ Αρένα”.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Platinum και Gold θα μπορούν να εισέρχονται από την κεντρική είσοδο 1 και να σταθμεύουν τα οχήματα τους μπροστά από τη δυτική (κεντρική) εξέδρα.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των υπόλοιπων κατηγοριών, καθώς και οι κάτοχοι απλών εισιτηρίων θα μπορούν να εισέρχονται από τις εισόδους 2 και 3. Απολογούμαστε στο φίλαθλο κοινό για τυχόν ταλαιπωρία και ζητάμε την κατανόηση του.

Αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας της Μπούτικ: Τρίτη: 09:00-13:00, 15:00-18:00 και Τετάρτη: 09:00-13:00, 15:00-17:00».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ