aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤα ‘χαν «Χ»αμένα στο Τσίρειο ΑΕΛ και ΑΕΚ! (vid & pics)

Τα ‘χαν «Χ»αμένα στο Τσίρειο ΑΕΛ και ΑΕΚ! (vid & pics)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Χαμένες στην ουσία παρουσιάστηκαν ΑΕΛ και ΑΕΚ στο ντέρμπι του Τσιρείου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής. Λεμεσιανοί και Λαρνακείς έβλεπαν την αντίπαλη εστία να μοιάζει με… τρύπα του βελονιού και δεν κατάφεραν να σκοράρουν, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί το παιχνίδι στο 0-0.

Το αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο και βόλεψε περισσότερο την ΑΕΛ η οποία είναι μόνη στη 2η θέση με 41 πόντους (-1 από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ), ενώ η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον στους 32 πόντους και παραμένει στην 4η θέση και στο -8 από τον 3ο Απόλλωνα, στο -9 από την Λεμεσιανή ομάδα και στο -10 από την κορυφή.

Ημίχρονο με καλό ρυθμό στην αρχή και στο τέλος του και μέτρια εικόνα στα μέσα του, ήταν το πρώτο 45λεπτο. Βάσει ευκαιριών, η ΑΕΚ ήταν αυτή η οποία απείλησε περισσότερο αφού πλησίασε μια ανάσα από το γκολ τρεις φορές με Τρισκόφσκι (δις) και Γιάννου, οι οποίοι βρήκαν απέναντί τους έναν ανίκητο Πρόσεκ.

Στη μία από τις δύο μάλιστα προσπάθειες του Σκοπιανού φορ, η μπάλα κατέληξε και στο δοκάρι (37’), έπειτα από απόκρουση του Πολωνού κίπερ. Η ΑΕΛ είχε κι αυτή κάποιες καλές στιγμές, όχι σοβαρές ωστόσο, όσο αυτές των κιτρινοπράσινων. Αποτέλεσμα της αστοχίας των δύο ομάδων ήταν αν ολοκληρωθεί χωρίς τέρματα το α’ μέρος.

Στην επανάληψη, η ΑΕΛ οπισθοχώρησε με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να είναι ελαφρώς καλύτερη και με μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής της μπάλας. Ωστόσο το β’ ημίχρονο έμοιαζε με φαγητό ανάλατο, αφού στη μεγαλύτερη διάρκειά του οι ευκαιρίες ήταν εξαφανισμένες. Για του λόγου το αληθές, η πρώτη καλή φάση καταγράφηκε στο 73’ με τον Χέφελ και οι άλλες δύο ήταν από πλευράς ΑΕΛ στο 84’ και στο 91’ όταν οι Ν. Τεϊσέιρα και Αντόνια δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι το τέλος.

Η ταυτότητα του αγώνα:

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Πρόσεκ, Ν. Τεϊσέιρα, Γκοντάλ, Ζούνιορ, Γουίλερ, Μακρής (86′ Mυτίδης), Αντάμοβιτς, Ζντραφκόφσκι, Αντόνια, Αγκάνοβιτς (60′ Λ. Σίλβα), Χουράδο (54′ Αβραάμ).

ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιάκεθ): Τόνιο, Xέφελ, Μοϊσόφ, Καταλά, Γκαρσία, Ακοράν, Λαρένα, Κάσες (89′ Τρουγιόλς), Τέτε (75′ Σουάρες), Τρισκόφσκι, Γιάννου (90′ + 1 Ακίνο).

Σκόρερ: -/-.

Κίτρινες: 36′ Αγκάνοβιτς, 37′ Μακρής, 45′ Ζούνιορ, 66′ Γκοντάλ, 83′ Αντάμοβιτς / 32′ Χέφελ (6η), 60′ Τέτε (3η), 90′ + 2 Γκαρσία (3η).

Αποβολές: -/-.

Στάδιο: Τσίρειο.

Διαιτητής: Λούκας Σωτηρίου.

Α’ βοηθός: Χαράλαμπος Γεωργίου.

Β’ βοηθός: Γεώργιος Γκίνος.

Τέταρτος: Τιμόθεος Χριστοφή.

Παρατηρητής διαιτησίας: Χρίστος Νικολαΐδης.



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ