Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣύσσωμη η Ομόνοια στο Δασάκι, χαμογελαστός ο Κέρκεζ, παρών και ο Κούμας

Σύσσωμη η Ομόνοια στο Δασάκι, χαμογελαστός ο Κέρκεζ, παρών και ο Κούμας

Στην παρουσία του πρόεδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Λευκορωσίας στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21. Η ομάδα του Γιάννου Οκκά θέλει να κάνει ποδαρικό στο 2022 με καλό αποτέλεσμα.

Στο Δασάκι της Άχνας ταξίδεψε σύσσωμο το προπονητικό επιτελείο της Ομόνοιας. Ο τεχνικός των πρασίνων Νιλ Λένον, παρέα με τους Γκάρι Πάρκερ (βοηθός προπονητής) και Σίμο Ταραπουλούζη (διευθυντή τμήματος σκάουτινγκ).

Στο γήπεδο και ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, το όνομά του οποίου ήταν στα υποψήφια για τον αντικαταστάτη του Νταβίδ Καταλά στον πάγκο της ΑΕΚ. Φυσικά ο Κέρκεζ έχει και προσωπικό ενδιαφέρον καθώς στην Εθνική Ελπίδων αγωνίζεται ο γιος του, Στραχίνια.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ