aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΣυλλυπητήρια από τις ομάδες στον Λούκα Φανιέρο

Συλλυπητήρια από τις ομάδες στον Λούκα Φανιέρο

Απεβίωσε ο πατέρας του προέδρου του Ερμή Αραδίππου, Λούκα Φανιέρου και αρκετές ομάδες εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους προς τον πρόεδρο του Ερμή. Ο Αντώνης Φανιέρος «έφυγε» από τη ζωή μετά από χρόνια μάχη που έδινε με την επάρατη νόσο.

Οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις

ΑΠΟΕΛ: «Ο ΑΠΟΕΛ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς τον πρόεδρο του Ερμή, Λούκα Φανιέρο, για τον θάνατο του πατέρα του. Αιωνία του η μνήμη…».

ΔΟΞΑ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Δόξα ΘΟΪ Κατωκοπιάς εκφράζει τη βαθιά θλίψη των μελών του για το θάνατο του κ. Αντώνη Φανιέρου. Επίσης εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια προς τον πρόεδρο του Ερμή, κ. Λούκα Φανιέρο και την οικογένεια του. Αιωνία του η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΑΡΗΣ: «O Πρόεδρος, το Δ.Σ., καθώς και όλη η οικογένεια του Άρη Λεμεσού εκφράζουν τα βαθιά συλλυπητήρια τους στον Πρόεδρο του Ερμή Αραδίππου Λούκα Φανιέρο και την οικογένειά του για την απώλεια του Πατέρα του Αντώνη. Αιώνια του ή μνήμη και ελαφρύ να είναι το χώμα που θα τον σκεπάζει».

ΟΜΟΝΟΙΑ: «Εκ μέρους της οικογένειας της Ομόνοιας, θερμά συλλυπητήρια στον πρόεδρο του Ερμή, Λούκα Φανιέρο, για τον θάνατο του πατέρα του».

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Πρόεδρος και ολόκληρη η οικογένεια του Σωματείου της Καρμιώτισσας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια  προς τον πρόεδρο του Ερμή φίλο Λούκα Φανιέρο και προς όλη την οικογένεια του για τον αδόκιμο χαμό του πατέρα του Αντώνη Φανιέρου».

ΑΕΖ: «Είναι με βαθιά θλίψη που πληροφορηθήκαμε το χαμό του κύριου Αντώνη Φανιέρου. Ο πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, η τεχνική ηγεσία και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΖ Ζακακίου εκφράζουν τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στον πρόεδρο του Ερμή, Λούκα Φανιέρο. Κουράγιο και δύναμη στον πρόεδρο του Ερμή σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει με το θάνατο του πατέρα του. Αιωνία η μνήμη στον Αντώνη Φανιέρο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

ΑΕΚ: «Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του προέδρου του Ερμή Λούκα Φανιέρο, για τον αδόκητο θάνατο του πατέρα του Αντώνη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΕΡΜΗΣ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ: «Η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ερμή Κάτω Πολεμιδιών εκφράζει τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον πρόεδρο του Ερμή Λούκα Φανιέρο για τον χαμό του πατέρα του».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: «Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Λούκα Φανιέρο και τους οικείους του για τον χαμό του πατέρα του, Αντώνη Φανιέρου. Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΑΛΚΗ ΟΡΟΚΛΙΝΗ: «Εκ μέρους της οικογένειας της Αλκής Ορόκλινη, θερμά συλλυπητήρια στον πρόεδρο του Ερμή, Λούκα Φανιέρο, για τον θάνατο του πατέρα του».

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: «Ως Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας Αραδίππου θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Χαραλάμπους (Φανιέρου) και ιδιαίτερα στον γιο του Λούκα, για τον αδόκητο χαμό του. Εκφράζουμε επίσης τα συλλυπητήριά μας σε όλη την οικογένεια του Ερμή Αραδίππου για το χαμό ενός από τα γνήσια τέκνα του και στελέχους του. Ο Αντωνής Φανιέρος ως άνθρωπος ήταν προοδευτικός και αυτό δεν τον εμπόδισε να διατελέσει και για ένα χρονικό διάστημα ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Αραδίππου, από τη θέση του τερματοφύλακα. Αιωνία ας είναι η μνήμη του και είθε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του. Τιμώντας τη μνήμη του το Δ.Σ. της Ομόνοιας θα παρευρεθεί στην κηδεία και θα καταθέσει στεφάνι ως ελάχιστο φόρο τιμής. Ευχόμαστε στην οικογένειά του δύναμη και υπομονή να ξεπεράσει το δυσαναπλήρωτο κενό που αφήνει πίσω του ο αείμνηστος Αντώνης».

ΠΑ.Σ.Π.: «Εκ μέρους του προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑ.Σ.Π., θερμά συλλυπητήρια στον Λούκα Φανιέρο, πρόεδρο του Ερμή, για τον θάνατο του πατέρα του».

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: «Η Αναγέννηση Δερύνειας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της στον πρόεδρο του Ερμή, Λούκα Φανιέρο και την οικογένειά του, για την απώλεια του πατέρα του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ