aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΣυλλυπητήρια από τα σωματεία στον πρόεδρο της ΚΟΠ

Συλλυπητήρια από τα σωματεία στον πρόεδρο της ΚΟΠ

Τα σωματεία της ΚΟΠ, αλλά και οργανωμένα σύνολα έστειλαν τα συλλυπητήρια τους προς τον πρόεδρο της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη για τον αδόκητο χαμό της κόρης του.

ΑΠΟΕΛ: «Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ εκφράζουν τα ειλικρινή και θερμά τους συλλυπητήρια προς τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, για τον αδόκητο χαμό της κόρης του. Αιωνία της, η μνήμη…».

Άρης: «Ο Άρης Λεμεσού εκφράζει τα ειλικρινή και βαθιά του συλλυπητήρια στον πρόεδρο της ομοσπονδίας μας κύριο Κωστάκη Κουτσοκούμνη και την οικογένεια του για τον άδικο χαμό της θυγατέρας του. Αιωνία της η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάζει».

Ολυμπιακός: «Το ΔΣ του Ολυμπιακού Λευκωσίας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του προέδρου της ΚΟΠ κύριου Κωστάκη Κουτσοκούμνη για τον αδόκητο χαμό της κόρης του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάζει».

Απόλλων: «Η Εταιρία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Λτδ) εκφράζει την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό της κόρης του Προέδρου της ΚΟΠ κ.Κωστάκη Κουτσοκούμνη, η οποία απεβίωσε σήμερα τα ξημερώματα μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία μόλις 33 ετών. Η μεγάλη και περήφανη οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ.Κουτσοκούμνη».

Σωματείο ΑΠΟΕΛ: «Ο ΑΠΟΕΛ εκφράζει ειλικρινή συλληπητήρια στον κ. Κουτσοκούμνη για την τεράστια απώλεια της Έλμας. Υπομονή και κουράγιο. Αιωνία της η μνήμη».

Ακρίτας Χλώρακας: «Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δοικητικου Συμβουλίου της ομάδας μας, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του προέδρου της ΚΟΠ κύριου Κωστάκη Κουτσοκούμνη για τον αδόκητο χαμό της κόρης του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάζει».

ΠΑΣΠ: «Οι ποδοσφαιριστές, ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΠΑΣΠ εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια προς τον πρόεδρο της @CyprusFA και την οικογένεια του».

Aναγέννηση Δερύνειας: «Απεβίωσε σήμερα τα ξημερώματα μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 33 ετών, η κόρη του Προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη, Έλμα. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Aναγέννησης Δερύνειας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς τον κ. Κουτσοκούμνη και την οικογένεια του για τη μεγάλη τους απώλεια».

Δόξα Κατωκοπιάς: «Το σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ εκφράζει τη θλίψη του και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς τον πρόεδρο της ΚΟΠ και στους οικείους του για το χαμό της θυγατέρας του».

Ανόρθωση: «Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ο πρόεδρος και το υπόλοιπο Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον πρόεδρο της ΚΟΠ, κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, για χαμό της θυγατέρας του. Η Έλμα Κουσοκούμνη απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 33 ετών μετά από 11άχρονη μάχη με την επάρατη νόσο. Στην κηδεία της θα παραστεί ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, κ. Ανδρέας Παντελή όπως και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Αιωνία της η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΑΕΛ: «Ο Πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους, το Δ.Σ. του Σωματείου, καθώς επίσης και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΛ εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια προς τον Πρόεδρο της ΚΟΠ κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη και την οικογένεια του για τον αδόκητο χαμό της θυγατέρας του μόλις 33 ετών η οποία έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα έπειτα από πολυετή άνιση μάχη με την επάρατη νόσο. Αιωνία της η μνήμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

Νέα Σαλαμίνα: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου εκφράζει τα βαθύτατα και ειλικρινή του συλλυπητήρια στο πρόεδρο της ΚΟΠ κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη και στην οικογένεια του για το χαμό της κόρης του, μετά από πολυετή μάχη με την επάρατη νόσο. Το Δ.Σ. αποφάσισε όπως αντιπροσωπεία του παραστεί στην κηδεία της. Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια».

ΚΟΚ: «Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κ. Λούης Δημητρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της ΚΟΚ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, και τα μέλη της οικογένειας του, για τον αδόκητο χαμό της κόρης του Έλμα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάζει. Αιωνία της, η μνήμη».

ΑΕΚ: «Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη, για τον αδόκητο θάνατο της θυγατέρας του Έλμας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

Σύνδεσμος Προπονητών: «Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Πρόεδρο της ΚΟΠ κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, για τον αδόκητο θάνατο της θυγατέρας του Έλμας, μετά από γενναία και πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

Ερμής: «Είναι κρίμα, είναι θλιβερό, είναι άδικο να μας φεύγουν νέοι ανθρώποι πριν ολοκληρώσουν τα όνειρα τους, πριν τους χαρούμε και πριν χαρουν οι ίδιοι, την ζωή. Θλίψη μας διακατέχει από την πρώτη στιγμή που τα θλιβερά μαντάτα του πρόωρου χαμού της Έλμας, θυγατέρας του προέδρου της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Τόσο ο προεδρος προσωπικά, όσο και τα μέλη του ΔΣ, η τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές και ολόκληρη η οικογένεια του σωματείου μας εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στον κ. Κουτσοκούμνη και τους οικείους του. Αιωνία της η μνήμη».

Ομόνοια: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον πρόεδρο της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη και τους οικείους του, για τον θάνατο της κόρης του Έλμας μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Δύναμη και κουράγιο».

Πάφος: «Η Διοίκηση και ολόκληρη η οικογένεια του Σωματείου ΠAΦOΣ FC εκφράζουμε τα θερμά μας και ειλικρινή συλλυπητήρια προς τον πρόεδρο της ΚΟΠ κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, την οικογένεια και τους οικείους του για τον χαμό της κόρης του Ελμας. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια. Αιωνία της η μνήμη».

ΓΣΠ: «Ο Πρόεδρος, τα μέλη του ΔΣ, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό του Γυμναστικού Συλλόγου Τα Παγκύπρια (ΓΣΠ) εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια και συμπαρίστανται στο μέλος του ΔΣ του ΓΣΠ, Πρόεδρο της ΚΟΠ και καλό φίλο Κωστάκη Κουτσοκούμνη και την οικογένειά του για τον χαμό της αγαπημένης του κόρης μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Ευχόμαστε από καρδιάς στον αγαπητό φίλο Κωστάκη Κουτσοκούμνη να παραμείνει δυνατός όπως ήταν όλα αυτά τα χρόνια της μάχης που έδινε η πολυαγαπημένη του Έλμα».

Αλκή: «Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΑΛΚΗΣ εκφράζουν τα ειλικρινή και θερμά τους συλλυπητήρια στον Πρόεδρο της ΚΟΠ κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη και στην οικογένειά του για το χαμό της 33 ετών κόρης του Έλμας, η οποία για χρόνια έδινε άνιση μάχη με τον καρκίνο και απεβίωσε σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες. Η απώλεια είναι μεγάλη και ο πόνος ανείπωτος. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχής της».

KOA: «Ο Πρόεδρος, τα Μέλη του  Διοικητικού Συμβουλίου, ο Αν. Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Κωστάκη  Κουτσοκούμνη για τον αδόκητο θάνατο της θυγατέρας του Έλμας. Ο ΚΟΑ συμπαρίσταται στο βαρύ πένθος του Προέδρου της ΚΟΠ και της οικογένειας του».

Καρμιώτισσα: «Το Διοικητικό Συμβούλιο και ολόκληρη η οικογένεια του Σωματείου ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών εκφράζει τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήρια του στο πρόεδρο της ΚΟΠ κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη και τους οικείους του, για το αδόκητο χαμό της κόρης του ‘Ελμας. Αιωνία της η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

ΑΕΖ: «Ο πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο, η τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές, ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα και τα μέλη του σωματείου της ΑΕΖ Ζακακίου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, για τον χαμό της θυγατέρας του, Έλμας, από την επάρατη νόσο. Αιωνία της η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

Eθνικός Άχνας: «Σύσσωμη η οικογένεια του Εθνικού Άχνας θα ήθελε να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Προέδρου της Ομοσπονδίας αλλά και φίλου του Σωματείου μας, κύριου Κωστάκη Κουτσοκούμνη, για τον άδικο χαμό της θυγατέρας του, Έλμας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Κουράγιο και δύναμη Πρόεδρε μας».

ΚΟΕ: «Ο Πρόεδρος, τα Μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου, και το προσωπικό της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Κωστάκη Κουτσοκούμνη για τον αδόκητο θάνατο της θυγατέρας του Έλμας. Η ΚΟΕ συμπαρίσταται στο βαρύ πένθος του Προέδρου της ΚΟΠ και των οικείων της εκλιπούσας. Αντιπροσωπεία του Εκτελεστικού Συμβουλίου θα παραστεί στην κηδεία υπό τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς και εις μνήμην της εκλιπούσας θα κατατεθεί συμβολική εισφορά στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες σύμφωνα με την παράκληση της οικογένειας».

Φρέναρος FC: «Το Δ.Σ. της ομάδας μας Φρέναρος FC 2000 εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στον προέδρο της ΚΟΠ κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη και στην οικογένειά του για τον αδόκητο χαμό της κόρης του. Αιωνία της η μνήμη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ