aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Συγχαρητήρια προς δύο κατευθύνσεις»

«Συγχαρητήρια προς δύο κατευθύνσεις»

Σε ψεσινό αγώνα στη Λεμεσό για τη 3η αγωνιστική του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών, η ΑΕΚ ως γνωστόν επικράτησε με 1-3 σετ ( 25-19, 9-25, 20-25, 17-25) του νταμπλούχου κατά τα τελευταία 4 χρόνια Απόλλωνα Λεμεσού. Στην επίσημη σελίδα της σκαλιώτικης ομάδας αποδίδονται συγχαρητήρια στο γυναικείο πετοσφαιρικό τμήμα και στον Απόλλωνα για τη φιλοξενία, και τονίζονται μεταξύ άλλων τα εξής:

«Με αυτή της νίκη η ομάδα μας συνεχίζει χωρίς απώλεια βαθμών το φετινό πρωτάθλημα σημειώνοντας ισάριθμες νίκες και βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας με το απόλυτο των 9 βαθμών σε 3 αγώνες. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τεχνοοικία ΑΕΚ Λάρνακας συγχαίρει την tεχνική hγεσία και τις κοπέλες μας για τη ψεσινή μεγάλη νίκη, την αποφασιστικότητα και την ομαδικότητα που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους οπαδούς της ομάδας μας που ακολούθησαν την Ομάδα στη Λεμεσό και έσπρωξαν τις κοπέλες μας σε αυτή την επικράτηση.

Τέλος θερμές ευχαριστίες προς το Δ.Σ. του Sabbianco Απόλλωνα για τη φιλοξενία τόσο της αποστολής της ομάδας μας όσο και των φιλάθλων μας αλλά και να τους συγχαρεί για το αθλητοπρεπέστατο επίπεδο που επέδειξαν κυρίως μετά τη λήξη του αγώνα συγχαίροντας και αναγνωρίζοντας την ψεσινή ανωτερότητα της ομάδας μας. Να είναι βέβαιοι οι φίλοι και διοικούντες της Λεμεσιανής Ομάδας ότι της ίδιας φιλοξενίας θα τύχουν και στη Λάρνακα και σε περίπτωση δικού τους νικηφόρου αποτελέσματος θα τους συγχαρούμε θερμά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ