aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Σβηστά μεν, με πολλά θετικά δε»

«Σβηστά μεν, με πολλά θετικά δε»

Ομαλά επέστρεψε από το Γιουρόπα Λιγκ η ΑΕΚ. Τρεiς ημέρες μετά το 1-1 στη Γαλλία με τη Ρεν, προψές επικράτησε «σβηστά» 2-1 του Ακρίτα στο «Στέλιος Κυριακίδης» και έδωσε συνέχεια μετά το 4-0 εις βάρος της Καρμιώτισσας.

Στα θετικά είναι η εξαιρετική κατάσταση του Ράφαελ Λόπες, ο οποίος σκόραρε για τέταρτη φορά στα τελευταία έξι ματς. Ο Πορτογάλος επιθετικός σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Το ίδιο ακριβώς έπραξε και ο Χρβόγε Μιλίτσεβιτς, ο οποίος έφτασε στο τρίτο του τέρμα στην τρέχουσα σεζόν, συμβάλλοντας πλέον και στο σκοράρισμα πέραν των καθηκόντων του ως σέντερ μπακ.

Έτσι, η ομάδα της Λάρνακας παρέμεινε στην τέταρτη θέση και αισιοδοξεί ότι έχοντας ολοκληρώσει τη φάση των ομίλων, επικεντρωμένη στις εγχώριες διοργανώσεις θα πάει ακόμη καλύτερα. Με 19 βαθμούς απέχει εφτά από την πρωτοπόρο Πάφος FC, ενώ βρίσκεται σε απόσταση βολής από Άρη (22) και ΑΠΟΕΛ (21).

Μπροστά της έχει το ντέρμπι με την ΑΕΛ στο ΑΕΚ Αρένα την ερχόμενη Κυριακή. Με άλλο ένα τρίποντο θα παραμείνει στα ψηλά και θα ελπίζει σε στραβοπάτημα των προπορευόμενων. Θα ακολουθήσει διακοπή του πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Η αλήθεια είναι ότι την έχουν ανάγκη οι κιτρινοπράσινοι μετά το πρόγραμμα σε Κύπρο και Ευρώπη, που ήταν πιο επιβαρημένο στην τρέχουσα σεζόν λόγω μουντιάλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ