aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣτρέπελ: «Δεν είναι και το πιο έξυπνο... δεν ήταν η πρώτη φορά»

Στρέπελ: «Δεν είναι και το πιο έξυπνο… δεν ήταν η πρώτη φορά»

Στην απουσία του Σίλντενφελντ, η οποία άλλαξε το πλάνο του λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ (3-0), αλλά και την αποβολή του Ντουγκλάο, στάθηκε ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Γιούρχεν Στρέπελ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Ήταν δύσκολο παιχνίδι και έγινε ακόμα πιο δύσκολο όταν μάθαμε πως ο Σιλντενφελντ ήταν άρρωστος και αναγκαστικά έκανα αλλαγές σε κάποιες θέσεις. Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι και οι νεαροί που έπαιξαν τα πήγαν καλά. To πρώτο γκολ ήταν πολύ εύκολο, ήταν ένα τεράστιο λάθος από εμάς και δεν ήταν η πρώτη φορά, ενώ στη συνέχεια δεχθήκαμε την κόκκινη κάρτα. Είχε ευκαιρίες η ΑΕΚ, αλλά και εμείς με τους Στεφανέλι και Ράγιος. Όταν ήρθε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ τελείωσαν όλα. Είμαι χαρούμενος με το ντεμπούτο του Στεφανέλι. Ήθελε να παίξει σε όλα το παιχνίδι, αλλά έπρεπε να τον προστατέψουμε. Οι παίκτες μας πάλεψαν σε ολόκληρο το παιχνίδι».

Για την αποβολή του Ντουγκλάο: «Σίγουρα ήταν η φάση που καθόρισε το παιχνίδι. Όταν δέχεσαι μία δεύτερη κίτρινη με αυτό τον τρόπο δεν είναι και το πιο έξυπνο».

Αν θεωρεί ότι έκανε σωστές επιλογές στην ενδεκάδα: «Δεν θεωρώ ότι ήταν άσχημη η ενδεκάδα που επέλεξα. Δεχθήκαμε την κόκκινη κάρτα και απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο όπως η ΑΕΚ δεν είναι εύκολο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ