aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣτους κορυφαίους ο Τόνιο, με άλλους δύο πρώην «Κύπριους»

Στους κορυφαίους ο Τόνιο, με άλλους δύο πρώην «Κύπριους»

Στην κορυφαία ομάδα με τους Ισπανούς που αγωνίζονται εκτός της πατρίδας τους για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε συμπεριλήφθη ο Τόνιο Ραμίρεθ της ΑΕΚ. Ωστόσο αυτό αφορά σε προτιμήσεις των συντακτών της ιστοσελίδας «migrantesdelbalon.com», η οποία καθεχρονικά κάνει κάτι ανάλογο, ενώ και στο παρελθόν ίσχυε το ίδιο για κάποιους άλλους παίκτες Ισπανούς που έπαιξαν ή παίζουν στην ΑΕΚ.

Η ομάδα αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές και ο έμπειρος κίπερ της ΑΕΚ είναι ο ένας από τους δύο τερματοφύλακες που επιλέχθηκαν. Η ομάδα περιλαμβάνει δύο παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Ελλάδας (τον έτερο τερματοφύλακα Χούλιαν Κέστα του Άρη και τον Άνχελ Κρέσπο του ΠΑΟΚ), αλλά και παίκτες που αγωνίστηκαν στην Κύπρο.

Τον Ιγκόρ Ανγούλο, o οποίος τη σεζόν 2013-14 αγωνιζόταν στην ΕΝΠ και πλέον παίζει στην Πολωνία με την Γκόρνικ Ζάμπρζε και τον Καρλίτος Λόπεθ Ουέσκα, που έπαιξε για ένα εξάμηνο στον Άρη Λεμεσού στο παρελθόν και μάλιστα πέρυσι έσπασε όλα τα ρεκόρ λεγεωνάριων παικτών στο πολωνικό πρωτάθλημα με τη Βίσλα Κρακοβίας. Φέτος αγωνιζόταν στη Λέγκια Βαρσοβίας.

Από τη λίστα, εξαιρέθηκαν μεγάλα πρωταθλήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ