aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣτον ρυθμό του Γιουρόπα Λιγκ

Στον ρυθμό του Γιουρόπα Λιγκ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στη Νιόν θα μεταβεί σήμερα το μέλος της διοίκησης Εύμαιος Ευθυμιάδης, για να αντιπροσωπεύσει την ΑΕΚ στην αυριανή κλήρωση του α’ και του β’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι παράγοντες του σωματείου της Λάρνακας ευελπιστούν σε πολύ ευνοϊκή κλήρωση.

Και όταν λένε ευνοϊκή κλήρωση, δεν εννοούν κάποιον βατό αντίπαλο, καθώς κάτι τέτοιο έτσι κι αλλιώς αναμένεται να συμβεί. Αυτό που θέλουν οι Λαρνακείς είναι να μην ταλαιπωρηθεί η ομάδα τους αγωνιστικά, μα και αναφορικά με το ταξίδι που θα κάνουν.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στους «δυνατούς» της κλήρωσης, τόσο στον α’ όσο και στον β’ προκριματικό γύρο. Σε περίπτωση που φτάσει στον γ’ γύρο, για να μην είναι ανάμεσα στους «αδύνατους» θα πρέπει να προκύψουν τουλάχιστον τρεις αποκλεισμοί ομάδων που βρίσκονται στους «δυνατούς».

Από εκεί και πέρα, η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις σήμερα, ενώ το φιλικό με τη μαλτέζικη Μπαλζάν θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο στις 19:30 στο ΓΣΖ. Το τελευταίο φιλικό πριν από τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα θα γίνει την Παρασκευή κόντρα στην Ομόνοια. Στα δύο αυτά παιχνίδια το τεχνικό τιμ αναμένεται να φανερώσει κάποιες από τις σκέψεις του αναφορικά με το πλάνο του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα της σεζόν.

Είναι πιθανό να πλαισιώνει στο κέντρο τους Τομάς και Λαρένα ο Χαραλαμπίδης. Αυτό σε περίπτωση που δεν ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί ο Λαμπάν. Οι Μουρίγιο και Μπόλιεβιτς δεν έχουν λάβει μέρος σε κανένα φιλικό μέχρι στιγμής και το πιο πιθανό είναι ότι δεν υπολογίζονται ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα.

Στα μετεγγραφικά, για την ώρα δεν προκύπτει σημαντική εξέλιξη. Ο Ρόκα συνεχίζει σε καθημερινή βάση τις επαφές και δεν αποκλείεται από εβδομάδας να προκύψουν ανακοινώσεις.

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και αναμένεται ότι σύντομα θα πληροφορηθούν οι οπαδοί της ΑΕΚ ποιο θα είναι το όνομα του τρίτου καλοκαιρινού μετεγγραφικού αποκτήματος, μετά τους Χαραλαμπίδη και Ιωάννου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ