aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΣτον ΠΑΟΚ ο ΜακΦάντεν!

Στον ΠΑΟΚ ο ΜακΦάντεν!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Στην ΑΕΚ ήθελαν να τον κρατούσαν στο ρόστερ και της φετινής ομάδας. Ο λόγος για τον Θάντους ΜακΦάντεν. Ήταν χωρίς αμφιβολία, εκ των καθοδηγητών της πρασινοκίτρινης ομάδας, όχι μόνο στην περσινή κατάκτηση του τίτλου, αλλά και στην ανεπανάληπτη πορεία που πραγματοποίησε η ομάδα της Λάρνακας στην Ευρώπη.

Ωστόσο, όπως γράψαμε το καλοκαίρι, η ΑΕΚ δεν μπορούσε να διατηρήσει τον Αμερικανό γκαρντ στο ρόστερ της, καθώς ο ίδιος προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία και συγκεκριμένα στη Νανσί.

Όμως από το βράδυ της Πέμπτης (22/12), ο ΜακΦάντεν, ανήκει στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης! Αυτό καθώς συμφώνησε με τον «Δικέφαλο του βορρά» για συμβόλαιο που θα έχει ισχύ ως το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Εδώ να σημειωθεί ότι και το καλοκαίρι υπήρξε «φλερτ» ανάμεσα στις δυο πλευρές, αλλά ο παίκτης πάλι προτίμησε να πάει στη Γαλλία.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στον ελληνικό Τύπο, η κίνηση αυτή από πλευράς ΠΑΟΚ χαρακτηρίζεται ως πολύ καλή, από τη στιγμή που ο ΜακΦάντεν, είχε δώσει άριστα δείγματα γραφής (όχι μόνο σαν παίκτης, αλλά και ως επαγγελματίας), τόσο στην ΑΕΚ, όσο και στον ΑΠΟΕΛ όπου είχε κάνει τα πρώτα του βήματα στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ