aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣτο... βάθος ντέρμπι στους «8» του κυπέλλου (τα 4 ζευγάρια)

Στο… βάθος ντέρμπι στους «8» του κυπέλλου (τα 4 ζευγάρια)

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Coca – Cola. Για την φάση των «8» της διοργάνωσης έχουν προκύψει τα πιο κάτω ζευγάρια. 

Οι αγώνες θα γίνουν στις 20 και 27 Φεβρουαρίου. Διαθέσιμη είναι και η Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου. Η τιμή του εισιτηρίου καθορίστηκε στα 10 ευρώ το κανονικό εισιτήριο και στο 1 ευρώ το παιδικό.

Δόξα-ΑΠΟΕΛ (η ομάδα που θα προκριθεί) – ΑΕΚ

Πάφος – ΕΝΠ

Εθνικός Άχνας-Καρμιώτισσα (η ομάδα που θα προκριθεί) – Απόλλων

ΘΟΪ Λακατάμιας-ΑΕΛ (η ομάδα που θα προκριθεί) – Ερμής

Υπενθυμίζουμε πως ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε 2-1 στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Δόξα, και έχει προβάδισμα πρόκρισης (σ.σ. ο επαναληπτικός έχει οριστεί για τις 6/2). Αν τα καταφέρει τότε θα έχουμε ντέρμπι στην διοργάνωση αφού θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Εξετάζει το ενδεχόμενο ένστασης για Ουζόχο

Στις 6 Φεβρουαρίου θα γίνει και ο αγώνες Εθνικός Άχνας – Καρμιώτισσα (2-1 είχε νικήσει η Καρμιώτισσα στον πρώτο αγώνα). Στις 13 Φεβρουαρίου θα γίνει ο επαναληπτικός αγώνας του ΘΟΪ Λακατάμιας με την ΑΕΛ. Η ΑΕΛ νίκησε με 8-0 στον πρώτο αγώνα.

Η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, έδωσε το παρών της στο γήπεδο της πρωτεύουσας και πιο κάτω μπορείτε να δείτε όλα όσα συνέβησαν.



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ