aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣτο σούπερ μάρκετ βρίσκεις διάφορα προϊόντα

Στο σούπερ μάρκετ βρίσκεις διάφορα προϊόντα

«Για τις μετεγγραφές του Γενάρη ο κόσμος νομίζει πως υπάρχει πληθώρα επιλογών και είναι λες και είσαι σε… σουπερμάρκετ, αλλά δεν είναι έτσι». Ατάκα του (ενοχλημένου) Τσάβι Ρόκα, όταν κλήθηκε να απαντήσει στην κριτική που του ασκείται, αναφορικά με τον προγραμματισμό στις τελευταίες μετεγγραφικές περιόδους.

Ουδείς μπορεί να φέρει ένσταση στα λεγόμενα του Ισπανού, όμως δεν αποτελεί δικαιολογία για τις -εκ του αποτελέσματος- αποτυχημένες επιλογές ποδοσφαιριστών κατά το περσινό χειμερινό μετεγγραφικό «παράθυρο». Άλλωστε, ποιος είπε πως στο… σουπερ μάρκετ είναι όλα τα προϊόντα της ίδιας ποιότητας; Είναι χαρακτηριστικό, πως στο ξεκίνημα το περασμένου Ιανουαρίου η ΑΕΚ βρισκόταν στην κορυφή της βαθμολογίας, ανοίγοντας την «όρεξη» των οπαδών της για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση Άντρου Καραπατάκη έβγαλε από το ταμείο της ένα σεβαστό ποσό για να αποκτήσει τους Άρτεμ Γκρόμοφ, Νεμάνια Νίκολιτς και Μαρίν Γιάκολις μετά από εισήγηση του Ρόκα, με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ. Έξι μήνες μετά και οι τρεις κούνησαν μαντήλι, ως αποτυχημένοι. Η επιθετική ώθηση στην οποία προσδοκούσαν δεν ήρθε ποτέ, κάτι που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα αγωνιστική τους κατρακύλα, τερματίζοντας εν τέλει στην 3η θέση και στο -9 από τον πρωταθλητή Άρη.

Από τη στιγμή που υπεύθυνος για τις προσθήκες είναι ο Τσάβι Ρόκα, η ευθύνη βαραίνει και αυτόν, παρόλο που το… μάρμαρο πλήρωσε μόνο ο Χοσέ Λουίς Όλτρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ