aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣτο περίμενε για τον Χαραλαμπίδη

Στο περίμενε για τον Χαραλαμπίδη

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Καμία εξέλιξη δεν προέκυψε στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας αναφορικά με την περίπτωση του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη. Η πρόθεση της Ανόρθωσης είναι δεδομένη μιας και επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό της, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει ο παίκτης να λύσει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ και ακολούθως να υπογράψει στην «Κυρία». Κάτι που μέχρι χθες δεν είχε συμβεί και από τη στιγμή που απομένουν λιγότερο από δύο 24ωρα για τη λήξη της μετεγγραφικής περιόδου, δεν πρέπει τίποτα να θεωρηθεί σίγουρο.

Όποια κατάληξη κι αν θα έχει για την Ανόρθωση η περίπτωση του Χαραλαμπίδη, η διοίκηση σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία δεν δείχνουν πρόθεση να προχωρήσουν σε άλλη κίνηση. Με άλλα λόγια, είτε θα αποκτηθεί ο Χαραλαμπίδης είτε δεν θα γίνει άλλη κίνηση. Το να συμβεί κάτι διαφορετικό φαντάζει απομακρυσμένο σενάριο με τα υφιστάμενα δεδομένα. Έτσι, η διοίκηση θα περιμένει τις εξελίξεις και αναλόγως θα κινηθεί.

Από εκεί και πέρα οι προπονήσεις συνεχίζονται αλλά με αρκετούς ποδοσφαιριστές να απουσιάζουν μιας και έχουν υποχρεώσεις με την εθνική τους ομάδα. Αυτό κάνει το έργο του Ρόνι Λέβι δύσκολο στο να δουλέψει όπως θέλει, όμως δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Στην «Κυρία», ελέω και των πολλών απουσιών, δεν κάνουν σκέψεις για να προγραμματίσουν κάποιο φιλικό παιχνίδι.

Έτσι, μέχρι την τρίτη αγωνιστική, η ομάδα θα έχει την ευκαιρία να πάρει και κάποιες ανάσες, ενώ από βδομάδας θα εντατικοποιηθούν και οι ρυθμοί. Ο στόχος της τεχνικής ηγεσίας είναι να διορθώσει η ομάδα κάποια πράγματα στο παιχνίδι της, να γίνει πιο ουσιαστική, πιο συμπαγής και σιγά-σιγά να βελτιώνει το κομμάτι της ομοιογένειας που είναι ξεκάθαρο ότι αυτή την ώρα της λείπει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ