aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στο Κίτιον η δεύτερη «μάχη»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η πρώτη αναμέτρηση στον Στρόβολο μεταξύ του Κεραυνού και της ΑΕΚ ήταν ματσάρα με τα όλα της! Ελπίζουμε το ίδιο να συμβεί και απόψε στο Κίτιον (19:00, Cytavision 6), όπου μεταφέρεται η σειρά των τελικών, μέσα από τους οποίους θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην καλαθόσφαιρα.

Ο Κεραυνός νίκησε με την πιο ελάχιστη διαφορά κατά τον πρώτο αγώνα που είχε γίνει το βράδυ της Τρίτης, αλλά στους τελικούς η διαφορά δεν παίζει κανένα ρόλο! Το μόνο που μετρά είναι οι νίκες και επομένως, το δεδομένο που υπάρχει πριν από το αποψινό τζάμπολ του δεύτερου τελικού, είναι το 1-0 για τους ερυθροκίτρινους.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι για τους πρασινοκίτρινους δεν μπορεί να υπάρχει άλλη επιλογή για απόψε πέραν της νίκης, για να ισοφαρίσει η ομάδα της Λάρνακας τη σειρά. Αν συμβεί αυτό, τότε η ΑΕΚ πέραν του 1-1, θα ξαναφορτώσει το άγχος στην αντίπαλη πλευρά, με τη σειρά να ξαναρχίζει!

Σίγουρα τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο εύκολα για τους γηπεδούχους. Ο Κεραυνός δεν πάει στη Λάρνακα με στόχο να ισοφαριστεί, αλλά να κάνει το 2-0 που θα του δώσει τεράστιο πλεονέκτημα στην προσπάθειά του να κατακτήσει το τρόπαιο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ