aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣτο ΓΣΖ για την πρώτη νίκη

Στο ΓΣΖ για την πρώτη νίκη

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μπορεί ο χλοοτάπητας να χάλασε τα σχέδια για τα εγκαίνια του «ΑΕΚ Αρένα» στο σημερινό ματς με την Καρμιώτισσα, όμως η δίψα και η θέληση που επικρατεί για νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα παραμένει τεράστια. Όλοι στην ομάδα της Λάρνακας αφήνουν πίσω τους ό,τι έγινε και το πώς έφτασαν στο σημείο να ψάχνουν έδρα την τελευταία στιγμή και επικεντρώθηκαν στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Το ματς θα γίνει στο ΓΣΖ και η διοίκηση καλεί τον κόσμο να πάει στο γήπεδο και να σπρώξει τους παίκτες στο τρίποντο. Χθες η διοίκηση της ΑΕΚ με νέα ανακοίνωση τονίζει ότι ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας και ενημερώνει ότι οι κάτοχοι των Platinum και Gold θα μπορούν να εισέρχονται από την κεντρική είσοδο 1 και να σταθμεύουν τα οχήματα τους μπροστά από τη δυτική εξέδρα. Επίσης απολογήθηκε για μια ακόμη φορά για τυχόν ταλαιπωρία και ζητά την κατανόηση του κόσμου της ομάδας.

Στο αγωνιστικό σκέλος δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ο οποίος θα παρατάξει την καλύτερη -κατ’ αυτόν- δυνατή ενδεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μίνιο, κεντρικοί αμυντικοί οι Καταλά και Μοϊσόρ, στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Ορτίθ, ενώ στο αριστερό ίσως αγωνιστεί ο Γαρίδο κάνοντας ντεμπούτο με τα κιτρινοπράσινα. Θέση διεκδικεί και ο Μουρίγιο.

Στη μεσαία γραμμή το προβάδισμα έχουν οι Λαρένα, Μπόλιεβιτς και Τομάς, στα «φτερά» της επίθεσης οι Τέτε και Τρισκόφσι και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Άλβες. Φανέλα βασικού διεκδικούν επίσης οι Ακοράν και Λαμπάν.

Αυτό που μετρά για την ΑΕΚ είναι να μπορέσει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με το δεξί. Μπορεί να πρόκειται για παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής, αλλά αυτή είναι η πρώτη αναμέτρηση της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα και οι κιτρινοπράσινοι θέλουν το τρίποντο για να αρχίσουν με τους καλύτερους οιωνούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ