aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣτο… φάγωμα της Ανόρθωσης, σέρβιρε ασίστ(όλα)!

Στο… φάγωμα της Ανόρθωσης, σέρβιρε ασίστ(όλα)!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Λίγο η συνέχεια της δεινότητας στο σκοράρισμα από τον Ιβάν Τρισκόφσκι, λίγο το πρώτο φετινό γκολ του Άντερ Μουρίγιο φέτος μετά από τραγικό λάθος του Γιαν Κόπριβετς, λίγο οι γκολάρες των Βλαντιμίρ Μπόλιεβιτς και Χόρχε Λαρένα και ασφαλώς το εμφαντικό αποτέλεσμα (4-1) επί της Ανόρθωσης, στέρησαν λίγη δόξα από έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Αλβέρτο Τέτε ο οποίος συνεχίζει από εκεί που έμεινε πέρσι. Κάνει άριστα τη δουλειά του ως εξτρέμ, «ζαλίζει» αντιπάλους, μοιράζει ασίστ και ενίοτε σκοράρει.

Στο προχθεσινό ντέρμπι με την Ανόρθωση στο ΓΣΖ, το οποίο η ΑΕΚ μετέτρεψε σε… περίπατο, ο Τέτε μοίρασε τρεις ασίστ, στα τρία πρώτα γκολ της ομάδας του, αφού ήταν ο ποδοσφαιριστής που «σέρβιρε» στον Τρισκόφσκι (16’ / 1-0), στον Μουρίγιο (37’ / 2-0) και Μπόλιεβιτς (69’ / 3-0).

Όλα αυτά ξέχωρα από το γεγονός ότι σε αρκετές περιπτώσεις στο φετινό πρωτάθλημα είχε συμμετοχή στο σκοράρισμα της ΑΕΚ, ενώ πέτυχε και το νικητήριο γκολ στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ