aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣτιβ Κωνσταντινίδης: Επιβεβαίωσε και αποκάλυψε τις ομάδες που τον προσέγγισαν

Στιβ Κωνσταντινίδης: Επιβεβαίωσε και αποκάλυψε τις ομάδες που τον προσέγγισαν

Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy, το απόγευμα της Τρίτης 26 Μαΐου αποκάλυψε πως άνθρωποι από δύο ομάδες (διαβάστε ΕΔΩ) προσέγγισαν διερευνητικά τον Στιβ Κωνσταντινίδη. Σήμερα ο Αγγλοκύπριος τεχνικός προέβη σε ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις στον τοπικό σταθμό της Λεμεσού «Sports1». Όχι μόνο επιβεβαίωσε αποκαλύπτοντας τα ονόματα των δύο ομάδων, αλλά τόνισε πως υπάρχει άλλη μία η οποία ήλθε σε επικοινωνία μαζί του, αλλά δεν θέλησε να αναφερθεί ονομαστικά.

«Δέχθηκα κρούσεις ναι, αλλά δεν έχω δεχθεί προτάσεις. Από τρεις ομάδες, Νέα Σαλαμίνα, Ολυμπιακό και ακόμα μία από Κύπρο. Αλλά δεν έχω κάποια επίσημη πρόταση. Λείπω αρκετά χρόνια από την Κύπρο, νομίζω για μένα θα είναι καλό να έρθω πίσω, να είμαι κοντά στην οικογένειά μου. Το κυπριακό ποδόσφαιρο έχει επίπεδο, οι ομάδες μας προκρίνονται στο Γιουρόπα και στο Τσάμπιονς Λιγκ», είπε και συνέχισε αστειευόμενος: «Δεν θα πω αν είναι από το πρώτο ή το δεύτερο γκρουπ».

Αν έχει προτάσεις από το εξωτερικό απάντησε: «Ναι, είχα προτάσεις από το εξωτερικό. Από την Ασία, την Ευρώπη και την Αφρική».

Αν υπάρχει θεωρεί πως υπάρχουν ταλαντούχοι Κύπριοι παίκτες: «Εγώ λέω έχουμε, αλλά δεν τους μαθαίνουμε αυτά που πρέπει σε νεαρές ηλικίες. Όταν το κάνουμε, θα βγάζουμε Κύπριους πιο συχνά και όχι κάθε τρία χρόνια».

Αν θα ασχοληθεί με τις ακαδημίες στη νέα του ομάδα: «Αν αναλάβω κάποια ομάδα, σε οποιαδήποτε χώρα, το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να πάω κάτω στην ακαδημία να δω τι υπάρχει. Τα λεφτά των ομάδων είναι στις ακαδημίες τους, να βγάλουν παίκτες. Πρέπει να έχεις προπονητές που να ξέρουν τι κάνουν».

Αν παίζει σημαντικό ρόλο το μπάτζετ: «Αν έχεις 10.000.000 ευρώ, έχεις πιο πολλές επιλογές. Αν έχεις 1.000.000 ευρώ, είσαι περιορισμένος. Αλλά πρέπει να ξέρεις που να δώσεις αυτά τα λεφτά. Δεν θα δώσω 6.000 για ένα αριστερό μπακ, την στιγμή που μπορώ να φέρω έναν με 2.000. Έχει κάποιες θέσεις που χρειάζεται να δώσεις περισσότερα λεφτά».

Αξίζει να αναφερθεί πως στον ίδιο σταθμό, δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Θουκής Θουκυδίδης, ο οποίος είπε για τις περιπτώσεις Πάμπου Χριστοδούλου και Στιβ Κωνσταντινίδη: «Αυτά τα ονόματα ήταν στην αρχική λίστα μαζί με άλλα. Το θέμα το χειρίζεται ο Μάκης Παπαϊωάννου. Από την περασμένη Παρασκευή που του δώσαμε την εντολή δεν μίλησα έξω ξανά μαζί του. Όταν έρθει η ώρα θα μας ενημερώσει ο Μάκης. Δεν είναι δουλειά του προέδρου να βρίσκει προπονητές ή παίκτες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ