aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣτις προπονήσεις η εκτίμηση για τον «Τρίσκο»

Στις προπονήσεις η εκτίμηση για τον «Τρίσκο»

Από ιατρικές εξετάσεις πέρασε το πρωί ο Ιβάν Τρισκόφσκι, τα αποτελέσματα των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά από τη διοίκηση. Ο Σκοπιανός επιθετικός είχε τραυματιστεί στο ντέρμπι με αντίπαλο την Ανόρθωση και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 31ο λεπτό.

Η τεχνική ηγεσία θα πρέπει να περιμένει να δει τον παίκτη στις προπονήσεις, σε τι κατάσταση θα είναι, για να εκτιμήσει πότε θα μπορέσει να τον έχει ξανά στη διάθεσή της. Πάντως, το θετικό είναι ότι, μόλις ένιωσε ενόχληση, έγινε άμεσα αλλαγή και απέφυγε επιδείνωση του τραυματισμού του.

Ο Ιδιάκεθ έχει δείξει μέχρι αύριο ότι αν ένας παίκτης του δεν είναι 100% έτοιμος, δεν ρισκάρει. Γι’ αυτό, ίσως, ο Τρισκόφσκι να μην προλάβει το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα. Αντίθετα, ο Καταλά ακολουθεί εδώ και μερικές μέρες το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση.

Αν μέχρι την Κυριακή δεν προκύψει οτιδήποτε απρόοπτο, είναι πιθανό να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα. Σήμερα οι ποδοσφαιριστές απόλαυσαν το ρεπό τους και από αύριο μπαίνουν στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα στο γήπεδο «Αμμόχωστος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ