aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Στήριξη σε Κύπριους διαιτητές στην επανέναρξη του πρωταθλήματος»

«Στήριξη σε Κύπριους διαιτητές στην επανέναρξη του πρωταθλήματος»

Την αποκάλυψη πως στο ενδεχόμενο επανέναρξης του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας (αυτή είναι η οδηγία από ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ και ακολουθείτε από την ΚΟΠ) θα στηριχθούν οι Κύπριοι διαιτητές έκανε ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας στο Goal.com.cy.

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα μας ο Μπερτράντ Λαγιέκ αφού εξέφρασε την αισιοδοξία του για επανέναρξη του πρωταθλήματος καθώς η Κυβέρνηση πήρε έγκαιρα και αποτελεσματικά μέτρα, σημείωσε πως θα υπάρχει μια κατάσταση διαφορετική μετά τον ιό COVID-19 όταν επαναρχίσει το Πρωτάθλημα στην Κύπρο και πως όλοι θα πρέπει να δούμε διαφορετικά τα πράγματα και να συνεχίσουμε να έχουμε την έντονη επιθυμία να αναπτύξουμε την Κυπριακή διαιτησία.

Διαβάστε επίσης: Λαγιέκ στο «Goal»: «Να είμαστε έτοιμοι για επανέναρξη του πρωταθλήματος»

«Αποδέχτηκα την πρόκληση να αναλάβω τη διαιτησία στην Κύπρο τόσο για να διαχειριστώ την υπάρχουσα κατάσταση αλλά κυρίως, για να βρω λύσεις να χτίσω την Κυπριακή διαιτησία πάνω σε πιο μακροπρόθεσμες βάσεις. Για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει να εκπαιδεύσουμε τους διαιτητές μας και να τους δώσουμε αυτοπεποίθηση. Γνωρίζω επίσης πως στο ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει υπομονή και όλοι θέλουν άμεσα αποτελέσματα. Η αποστολή μου, η οποία υποστηρίζεται από τον Πρόεδρο Γιώργο Κούμα, τον οποίο ευχαριστώ για την στήριξη που δίνει στη διαιτησία, είναι να βρω την ισορροπία για να στηρίξω τους διαιτητές μας, ούτως ώστε να ολοκληρωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι διοργανώσεις μας», ήταν η σχετική αναφορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ