aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΣτην Ολλανδία η Πετρολίνα ΑΕΚ

Στην Ολλανδία η Πετρολίνα ΑΕΚ

Για την Ολλανδία ταξίδεψε σήμερα (29/01) η Πετρολίνα ΑΕΚ, ενόψει του αγώνα για την 5η και προτελευταία αγωνιστική της δεύτερης φάσης με αντίπαλο την Ντόναρ Γκρόνιγκεν (Τετάρτη 30/01, 20:30).

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει προπόνηση το απόγευμα στο γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας. Το συγκρότημα του Δημήτρη Κουκούρη θα προσπαθήσει για να εμφανιστεί εκ νέου ανταγωνιστικό και να παλέψει για το πρώτο ροζ αγώνα στον όμιλο, που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει μέχρι τέλους την τρίτη θέση.

Στην βαθμολογία του Ομίλου Κ η Pallacanestro Varese προηγείται με 8 βαθμούς, η Dinamo Sassari ακολουθεί με 7 βαθμούς, η Donar Groningen είναι στους 5 βαθμούς και η ομάδα μας στους 4 βαθμούς.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Pallacanestro Varese αντιμετωπίζει την Dinamo Sassari.

Mε την επιστροφή στην Κύπρο δεν θα υπάρχει αγωνιστική δράση, καθώς το ντέρμπι με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ για την 16η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League, έχει αναβληθεί και θα διεξαχθεί σε μεταγενέστερο στάδιο. Ακολουθεί το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο την Dinamo Sassari στην Ιταλία (Τετάρτη 06/02, 21:30).

Το αυριανό παιχνίδι θα μεταδίδεται μέσω live streaming από το κανάλι του FIBA Europe Cup στο YouTube και από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ