aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στην ΑΕΚ πήραν το μήνυμα

Στο «τσακ» γλύτωσε το καρδιακό και ανακουφίστηκε! Για την ΑΕΚ ο λόγος και τον τρίτο ημιτελικό απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, που είχε γίνει το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης στην αίθουσα «Κίτιον». Χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο για να διατηρήσει το πλεονέκτημα της έδρας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό.

Ήταν η πρωτοβουλία του Μπρέζετς να πάρει πάνω του την ομάδα εκεί που τα πράγματα είχαν δυσκολέψει για τα καλά, ήταν και το θράσος του Τόμας στην παράταση, ούτως ώστε από τους δικούς του πόντους οι πρασινοκίτρινοι να φθάσουν σε μιαν αγχωτική νίκη, αλλά υπερπολύτιμη στη μάχη για μια θέση στον τελικό των πλέι οφ!

Ανακούφιση λοιπόν για την ΑΕΚ που πλέον προηγείται στο σκορ με 2-1 νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και απέχει μόλις μια νίκη από την πέμπτη διαδοχική της παρουσία στην τελική φάση των πλέι οφ.  Το τι έγινε στον τρίτο ημιτελικό θα αναλυθεί (αν δεν έγινε ήδη) στο στρατόπεδο της ΑΕΚ και από εκεί και πέρα θα αρχίσει η προετοιμασία για τον τέταρτο ημιτελικό, με μια μικρή διακοπή για ανάσες, λόγω βέβαια του Πάσχα. Εννοείται ότι στη Λάρνακα πήραν για τα καλά το μήνυμα ότι η υπόθεση-πρόκριση μόνο εύκολη δεν είναι.

Τρία παιχνίδια που κρίθηκαν στα σημεία είναι υπεραρκετά για να το αντιληφθεί αυτό οποιοσδήποτε. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ενόψει του τέταρτου ημιτελικού (18 του μήνα, 19:00), ο στόχος είναι αυτονόητος. Να τελειώσει εκεί η σειρά και θα τελειώσει μόνο αν νικήσει η ΑΕΚ! Να προκριθεί στον τελικό αποφεύγοντας έναν πέμπτο ημιτελικό, που σίγουρα θα είναι ψυχοφθόρος…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ