aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣτην ΑΕΚ παίρνουν τα μέτρα τους...

Στην ΑΕΚ παίρνουν τα μέτρα τους…

Στην ΑΕΚ και πολύ περισσότερο ο Νταβίδ Καταλά παραμένουν προσγειωμένοι. Ξέρουν πολύ καλά πως τίποτα δεν κερδίζεται από την 7η αγωνιστική, ότι απαιτείται η μέγιστη δυνατή προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι και κυρίως, η περαιτέρω βελτίωση ώστε η ομάδα να διατηρηθεί σε τροχιά επίτευξης των στόχων της. Η συνέπεια και η συνέχεια, εξάλλου, αποτελούν βασικά συστατικά.

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις προπονήσεις, αρχίζοντας ουσιαστικά την προετοιμασία ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Εθνικό, θέλοντας να διατηρηθούν σε νικηφόρα τροχιά, κάτι που θα επιτρέψει να ανανεώσουν αυτομάτως την παραμονή στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Ο επικείμενος αντίπαλος δείχνει σημάδια αντίδρασης μετά το κακό ξεκίνημα, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από τον Ισπανό προπονητή και τους συνεργάτες του. Ο Καταλά είχε παρακολουθήσει διά ζώσης το πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας της Άχνας απέναντι στην ΑΕΛ, κράτησε σημειώσεις και προετοιμάζει καταλλήλως τους παίκτες του ώστε να βγουν νικητές από άλλη μία δύσκολη μάχη. Θα αξιολογηθεί η κατάσταση των παικτών και αναλόγως θα καταλήξει το τεχνικό τιμ στις επιλογές για το αρχικό σχήμα.

Το θετικό είναι πως υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του Ραφαήλ Μάμα. Ο νεαρός καθόλα εξελίξιμος μεσοεπιθετικός συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και, ως εκ τούτου, ο προπονητής της ΑΕΚ καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του. Ο αγώνας της Κυριακής, υπενθυμίζουμε, είναι ο πρώτος φετινός που θα λείψει ο Κύπριος ποδοσφαιριστής.

Ο Τιάγκο, την ίδια ώρα, παρουσιάζεται πανέτοιμος για να μετρήσει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στο τρέχον πρωτάθλημα εάν και εφόσον το αποφασίσει ο Καταλά, ο οποίος θα μιλήσει εκτενώς για το ματς της 8ης αγωνιστικής σε αυριανή συνέντευξη Τύπου. Οι προπονήσεις των Λαρνακέων είναι πρωινές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ