aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΣτιγμές συγκίνησης κι ανατριχίλας στο «αντίο» του Παλάλα! (vid & pics)

Στιγμές συγκίνησης κι ανατριχίλας στο «αντίο» του Παλάλα! (vid & pics)

Ο «τελευταίος των Μοϊκανών»! Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Γιώργος Παλάλας, ο οποίος είναι ο τελευταίος παίκτης που άφησε ιστορία με την «Βασίλισσα» του κυπριακού μπάσκετ ΑΕΛ όταν αυτή κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο (FIBA Regional Challenge Cup, 2003 – Νότια Περιφέρεια / μοναδική κυπριακή ομάδα που το πέτυχε αυτό) στο μπάσκετ μαζί με ένα σωρό άλλα εγχώρια πρωταθλήματα και κύπελλα στη συνέχεια.

Ο Γιώργος Παλάλας λοιπόν είπε «αντίο» στην ενεργό δράση και εκατοντάδες φίλοι της ΑΕΛ βρέθηκαν στο κλειστό «Νίκος Σολωμονίδης» για να τον τιμήσουν όπως του αξίζει.

Διοργανώθηκε φιλικός αγώνας μεταξύ της ΑΕΛ και της ΑΕΚ προς τιμή του Παλάλα. Για την ιστορία η ΕΚΑ ΑΕΛ κέρδισε 61-60 την Πετρολίνα ΑΕΚ, με το παιχνίδι να έχει διάρκεια τρία δεκάλεπτα.

Δείτε φωτορεπορτάζ και βίντεο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ