aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣτη λίστα του Παναθηναϊκού ένας πρώην ΑΠΟΕΛίστας και ΑΕΚτζής (pic)

Στη λίστα του Παναθηναϊκού ένας πρώην ΑΠΟΕΛίστας και ΑΕΚτζής (pic)

Όπως αναφέρουν ελλαδικά δημοσιεύματα, ο Θάντ ΜακΦάντεν ενδιαφέρει και πολύ μάλιστα τον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικάνος γκαρντ αγωνίστηκε στην Κύπρο τρείς χρονιές στις οποίες κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα. Συγκεκριμένα, την σεζόν 2013-2014 αγωνίστηκε στον ΑΠΟΕΛ υπό της οδηγίες του Αντώνη Κωνσταντινίδη και στη συνέχεια άλλες δύο χρονιές συνεχόμενες στην ΑΕΚ Λάρνακας (2014-2015,2015-2016).

Δείτε το δημοσίευμα: 

«Όσο εκκρεμεί η υπόθεση Παππά, που δεν είναι ακόμα βέβαιο αν θα μείνει ή θα φύγει, και όσο υπάρχει το ενδιαφέρον για τον Παπαπέτρου, που εξαρτάται πρωτίστως από την έκβαση των διαπραγματεύσεων που θα έχει αυτός με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός δεν θα κάνει κίνηση για το σούτινγκ γκαρντ που ψάχνει. Διότι τα χαρακτηριστικά του παίκτη που θα πάρει σε αυτή τη θέση θα σχετίζονται άμεσα με το αν ένας ή και οι δύο από τους παραπάνω παίκτες θα φορούν του χρόνου τη φανέλα με το “τριφύλλι”.

Παρ’ όλα αυτά ο Τσάβι Πασκουάλ έχει κάνει την έρευνα αγοράς και έχει καταρτίσει τη short list των υποψηφίων. Και ανάμεσά τους, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει to10.gr, συγκαταλέγεται ο Θαντ ΜακΦάντεν. O 31χρονος και ύψους 1.88μ. γκαρντ, που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις φέτος στην Basket League οδηγώντας σχεδόν μόνος του την Κύμη στα πλέι οφ σκοράροντας 17,7 πόντους με 42,5% στο τρίποντο.

Ο Μακ Φάντεν, που πρόσφατα απέκτησε γεωργιανό διαβατήριο και μάλιστα αγωνίστηκε στους δύο τελευταίους αγώνες της Εθνικής Γεωργίας με Σερβία και Αυστρία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, υπέγραψε πριν από λίγες μέρες συμβόλαιο με την Τσονκίνγκ της Σανγκάης και αγωνίζεται ήδη στην κινέζικη NBL. Όμως αυτό δεν θα είναι πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό εφόσον θελήσει να τον αποκτήσει.

Διότι η NBL ολοκληρώνεται μέσα στον Σεπτέμβριο, οπότε ο Αμερικανός θα μπορεί να έρθει έγκαιρα στην Ελλάδα και να μετάσχει στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Κάτι ανάλογο, άλλωστε, είχε συμβεί πριν από δύο καλοκαίρια και με τον Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος επίσης είχε έρθει στην Ελλάδα κατ’ ευθείαν από την NBL.

Ο ΜακΦάντεν αρέσει σε πολλούς στον Παναθηναϊκό, ωστόσο την τελική απόφαση θα πάρει ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος τον έχει μεν στη λίστα του, όχι όμως στην κορυφή της. Κοιτάζει μια δυο άλλες περιπτώσεις και αν αυτές δεν προχωρήσουν, θα στραφεί στον πρώην παίκτη της Κύμης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ