aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣτη φόρα Σκέμπρι, Γιωργαλλίδης και Ιωάννου

Στη φόρα Σκέμπρι, Γιωργαλλίδης και Ιωάννου

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το όνομα του Αντρέ Σκέμπρι έκανε την εμφάνισή του στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, τις τελευταίες μέρες. Ακούστηκε πολύ έντονα μάλιστα, όμως ο Σκέμπρι δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το μέλλον του, κατά πόσο δηλαδή θα συνεχίσει στην Ομόνοια ή όχι.

Επίσημα λέγεται ότι η ΑΕΚ δεν τον πλησίασε. Αν δεν τα βρει όμως με την Ομόνοια, δεν αποκλείεται η περίπτωση του να απασχολήσει τον Τσάβι Ρόκα. Επί του παρόντος, ο Μαλτέζος διεθνής επιθετικός περιμένει τις τελικές του επαφές με την Ομόνοια και ακολούθως θα δει τα δεδομένα που θα έχει ενώπιόν του και θα πάρει τις αποφάσεις του.

Τα μετεγγραφικά σενάρια δεν σταματάνε εδώ. Μια άλλη περίπτωση που λέγεται ότι απασχολεί την ΑΕΚ είναι αυτή του Αντώνη Γιωργαλλίδη. Ο Κύπριος διεθνής τερματοφύλακας δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ομόνοια για άλλον ένα χρόνο, όμως δεν αποκλείεται να τεθεί εκτός πλάνων του Νίκου Νταμπίζα. Αν αυτό ισχύει θα ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα. Ο Γιωργαλλίδης πάντως, μέχρι χθες δεν είχε ενημερωθεί για κάτι τέτοιο.

Τον Ρόκα δεν αποκλείεται να τον απασχολεί η περίπτωση του Γιωργαλλίδη, μιας και θέλει έναν τερματοφύλακα που να μπορεί να προσδώσει μεγαλύτερο συναγωνισμό για τη θέση του βασικού και απέναντι στον Τόνιο. Αν είναι και Κύπριος (ίσως αποχωρήσει ο Σαϊθάρ) θα είναι ό,τι καλύτερο για την ΑΕΚ, σε ό,τι αφορά στις θέσεις των κοινοτικών. Ο Ρόκα πάντως φαίνεται να έχει στο μυαλό του ένα τέτοιο σενάριο και περιμένει να δει ποια τροπή θα πάρει το θέμα.

Όπως είχαμε γράψει προ μερικών μηνών, δεδομένο είναι το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 20χρονο αριστερό μπακ της Πάφου, Θωμά Ιωάννου. Για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο Ρόκα έχει σχηματίσει θετική εικόνα. Επίσημη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έγινε, όμως είναι δεδομένο ότι ο Ρόκα δεν λέει «όχι».

Ο Ιωάννου μέτρησε 33 συμμετοχές στο πρωτάθλημα 2015-16 και θεωρείται μια καλή περίπτωση, με προοπτική. Από τη στιγμή που η ομάδα του έπεσε στη Β’ Κατηγορία είναι ελεύθερος να επιλέξει χωρίς δεσμεύσεις τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν θα τον αφήσει ασυγκίνητο μια πρόταση, εάν και εφόσον κατατεθεί επίσημα, από την ΑΕΚ. Κάθε άλλο. Αυτή την περίοδο ο Ιωάννου έχει υποχρεώσεις με την εθνική μας ομάδα κάτω των 21 ετών, όμως αντιμετωπίζει έναν μικροτραυματισμό που δεν του επιτρέπει να προπονηθεί κανονικά.

Νεότερα στα μετεγγραφικά της ΑΕΚ δεν αποκλείεται να προκύψουν εντός της εβδομάδας που διανύουμε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ