aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣτέλνουν ξανά τον Καμόρα στην Κύπρο

Στέλνουν ξανά τον Καμόρα στην Κύπρο

Δεν περνά μετεγγραφική περίοδος που το όνομα του Μάριο Καμόρα να μην «παίξει» ως υποψήφιο για μετεγγραφή σε κυπριακή ομάδα. Ο 32χρονος δεξιός μπακ σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας digisport.ro θα αποχωρήσει από την Κλουζ, στην οποία αγωνίζεται από το 2011 έχοντας καταγράψει 227 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος και εξετάζει προτάσεις από την Πορτογαλία, την Κύπρο και την Τουρκία.

Ο Πορτογάλος μπακ που είναι και αρχηγός της Κλουζ ήταν σε επαφές με τον ΑΠΟΕΛ το καλοκαίρι του 2016 και σε δηλώσεις του το περασμένο καλοκαίρι είχε αποκαλύψει ότι απέρριψε δελεαστική πρόταση από τους πρωταθλητές Κύπρου.

Σε αυτή την μετεγγραφική περίοδο ο ΑΠΟΕΛ θα κοιτάζει για ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας και μένει να διαφανεί αν προέκυψε ενδιαφέρον από άλλη κυπριακή ομάδα ή αν πρόκειται για ανυπόστατες φήμες των Ρουμάνων, καθώς συχνά εμπλέκονται άλλες ομάδες ώστε οι ποδοσφαιριστές να έχουν διαπραγματευτικό «χαρτί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ