aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΣτέφεν Κέννυ: «Διψασμένοι για διάκριση»

Στέφεν Κέννυ: «Διψασμένοι για διάκριση»

Με σεβασμό μίλησε για την ΑΕΚ ο τεχνικός της Ντάντοκ Στέφεν Κέννυ ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως η ομάδα του είναι διψασμένη για διάκριση.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του Στέφεν Κέννυ: «Έχουμε σεβασμό απέναντι στην ΑΕΚ. Έχουν πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Στείλαμε άνθρωπο μας και παρακολούθησε στην Πολωνία την ομάδα της Λάρνακας απέναντι στην ΑΕΚ Αθηνών. Έχουν μια έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη και ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην La Liga. Από πλευράς μας είμαστε περήφανοι που αντιπροσωπεύουμε την Ιρλανδία στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι παίκτες μου είναι φιλόδοξοι και περιμένουμε με αγωνία τον αγώνα. Είμαστε διψασμένοι για διάκριση».

Από την πλευρά του ο Μπράιν Γκάρτλαντ ποδοσφαιριστής της Ντάντοκ επεσήμανε: «Έχουμε νέους πεινασμένους παίκτες για να πετύχουν την διάκριση. Θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Η Ευρώπη είναι κάτι το μοναδικό για μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ