aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣταύρου: «Η ΑΕΚ θα παλεύει σε κάθε παιχνίδι»

Σταύρου: «Η ΑΕΚ θα παλεύει σε κάθε παιχνίδι»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Τα δεδομένα είναι τέτοια, που οι εκτιμήσεις περί φαβορί για κατάκτηση κάποιου τίτλου, να μην είναι ευνοϊκές για τη γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ. Ωστόσο αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο για όλους στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, να αισιοδοξούν ότι κάτι πολύ καλό φτιάχνεται στη Λάρνακα, μέσα από την προετοιμασία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Υπό από τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας, Σταύρου Σταύρου, ο οποίος διαθέτει αρκετές εμπειρίες από τον γυναικείο καλαθοσφαιρικό χώρο, οι παίκτριες προετοιμάζονται με ζήλο και με όρεξη, μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα.

Αυτό, είναι το κεντρικό νόημα όσων αναφέρει σε συνομιλία που είχαμε ο κ. Σταύρου: «Το γεγονός ότι οι παίκτριές μας, δουλεύουν αρκετά σκληρά, είναι αυτό που μας κάνει αισιόδοξους ότι στην επόμενη σεζόν, η ομάδα μας θα έχει τη δυνατότητα για να πραγματοποιήσει πολύ καλή πορεία. Δεν τρέφουμε αυταπάτες για το μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε, όμως οι αντίπαλοί μας να είναι σίγουροι ότι η ΑΕΚ θα δίνει μάχη σε όλα ανεξαιρέτως τα παιχνίδια της».

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ έχει ενισχυθεί με την έμπειρη διεθνή παίχτρια, Σόνια Παπαδοπούλου, καθώς και με τις Βίραζικ, Μιχαήλ και Καραγιάννη, που αποκτήθηκαν από τον Απόλλωνα. Όσον αφορά στην ενίσχυση από τη ξένη αγορά, το θέμα αναμένεται ότι θα κλείσει στο επόμενο 10ήμερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ