aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στα… κυπριακά ραντάρ και ο Αντέτζο

Εκ των πρωταγωνιστών και σκόρερ της Λαμίας στο Περιστέρι (1-1 με τον Ατρόμητο) ήταν ο Ντανιέλ Αντέτζο και ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός προσέθεσε, φέτος, ακόμη μία καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του.

Ο Νιγηριανός που λογίζεται ως η «ήρεμη δύναμη» της ομάδας του και διεκδικεί τον τίτλο του κορυφαίου κεντρικού αμυντικού της κατηγορίας, βρίσκεται στο ραντάρ και κυπριακών ομάδων σύμφωνα με ελλαδικά δημοσιεύματα.

«Ο 30χρονος αμυντικός μένει ελεύθερος στο φινάλε της σεζόν και στη Λαμία θέλουν να τον κρατήσουν, ενώ και εκείνος δείχνει ικανοποιημένος από τις συνθήκες που έχει συναντήσει στην πόλη και την ομάδα. Πάντως οι εμφανίσεις του δεν περνούν απαρατήρητες τόσο στην Ιταλία που είναι η δεύτερη πατρίδα του, όσο και την Κύπρο. Ο Νιγηριανός προβάλει ως μία άκρως αξιόπιστη λύση για τη θέση των στόπερ. Βασικά ο ακρογωνιαίος λίθος τους», γράφει το lamiasports.com.

O Αντέτζο είχε πρωτοπάει στην Ελλάδα το 2014, φορώντας για 1,5 χρόνο τη φανέλα της Καλλονής, πέρσι ήταν στην Κέρκυρα, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Ρετζίνα, Βιτσέντζα και Σαλερνιτάνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ