aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣτα €10 τα εισιτήρια για την Αρένα

Στα €10 τα εισιτήρια για την Αρένα

Η ΑΕΚ ενημερώνει με ανακοίνωση της ότι άρχισε η έναρξη της προπώλησης τωνω εισιτηρίων για τον αγώνα με την Πάφο στο ΑΕΚ Αρένα.

Αναλυτικά: «Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τον εξ’ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Πάφος FC στο ΑΕΚ ARENA, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (02/01, 18:00).

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε από τα Γραφεία του Σωματείου, καθώς και ηλεκτρονικά.

Εισιτήρια θα πωλούνται για τις εξέδρες Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική), AJK Group (Ανατολική) και Πετρολίνα (Νότια).

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 5 ευρώ και το παιδικό εισιτήριο στο 1 ευρώ.

Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα (16:30) πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Από τις 16:30 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα θα λειτουργεί το Κέντρο Έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου στο ΑΕΚ ARENA (μεταξύ των εισόδων 1 και 2 πίσω από την εξέδρα Γεώργιος Καραπατάκης) ΜΟΝΟ για φιλάθλους της ομάδας μας. Υπενθυμίζεται ότι για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται η έκδοση Κάρτας Φιλάθλου, καθώς έχει τεθεί σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την Κάρτα Φιλάθλου. Η Κάρτα Φιλάθλου δεν απαιτείται για φίλαθλους κάτω των 14 ετών».

Αναλυτικά το ωράριο στα Γραφεία του Σωματείου:

Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00-13:00, 15:00-18:00
Σάββατο: 09:00-13:00
Δευτέρα: 09:00-13:00
Τετάρτη: 09:00-14:00

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ