aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣπουδαία νίκη για ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση

Σπουδαία νίκη για ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση

Μεγάλος νικητής ήταν ο ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος φούτσαλ, επικρατώντας με 4-3, διατηρώντας τη διαφορά των 6 βαθμών από τη δεύτερη Ομόνοια! Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 3-3.

Συνεχίζουν αήττητοι οι γαλαζοκίτρινοι, ενώ ο αγώνας Αθηαίνου AC-Ομόνοια Λευκωσίας θα διεξαχθεί την Παρασκευή (11/01). Την ερχόμενη Πέμπτη οι γαλαζοκίτρινοι θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΛ στη Λεμεσό. Από δύο τέρματα πέτυχαν οι Λεάντρο Φερέϊρα και Χρίστος Ιακώβου, ενώ για την ΑΕΚ σκόραραν οι Σκαρπάρης, Μπρούνο Γκόμες και Μόσνα. Ο ΑΠΟΕΛ οδηγεί αήττητο την κούρσα με 31 βαθμούς και η ΑΕΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση με 22 βαθμούς.

Το παιχνίδι δεν άρχισε καλά για τον ΑΠΟΕΛ που δέχθηκε πολύ νωρίς τέρμα και υποχρεώθηκε να κυνηγήσει την ανατροπή. Η ομάδα του Μυλωνά ανασυντάχθηκε, ανέβασε ρυθμό και γύρισε τον αγώνα σε 2-1. Στη συνέχεια απώλεσε πέναλτι, αλλά λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου πέτυχε ακόμη 1 γκολ και πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ είδε νωρίς τη διαφορά να μειώνεται σε 3-2, αλλά δεν επηρεάστηκε από την εξέλιξη του παιχνιδιού. Δημιούργησε ευκαιρίες και σκόραρε ακόμη 1 φορά και πήρε προβάδισμα 2 τερμάτων. Οι γαλαζοκίτρινοι έχασαν πέναλτι και η ΑΕΚ μείωσε σε 4-3, αποτέλεσμα που παρέμεινε μέχρι το τέλος. Ο ΑΠΟΕΛ πανηγύρισε μια δύσκολη, αλλά δίκαιη νίκη, τη 10η σε 11 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα και αύξησε τις αποστάσεις από τις ομάδες που τον ακολουθούν.

Από εκεί και πέρα, μετά από ένα παιχνίδι ιδιαίτερα δραματικό ως προς την πλοκή, η Ανόρθωση κέρδισε την ΑΕΛ με 5-4, σημειώνοντας έτσι τη δεύτερη της νίκη μέσα στο 2019. Δύο γκολ σημείωσε ο Λουκά και από ένα οι Περικλέους, Ζιάν Κάρλος και Χαρή.

Όσον αφορά στον αγώνα ΑΜΕΚ Καψάλου – Εθνικός Λατσιών, η ομάδα της Λεμεσού επικράτησε δύσκολα με 3-2 στην έδρα της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ